menopauza si slabirea
am 50 de ani 180 cm inălţime şi 90 de kg. aş dori să slăbesc dar ştiu ca din cauza perioadei prin care trec acest lucru nu este aşa uşor. Recomandaţi-mi un tratament in primul rind pentru fenomenele menopauzei şi poate şi pentru slăbit
4 comentarii
Le poti imbina pe amandoua intr-un sg program, depinde cat iti permiti sa investesti in sanatatea ta.Daca vrei sa vorbim-.Sanatate
Exact acum este momentul să slăbiţi ! Cine nu slăbeşte la menopauză, slăbeşte MULT mai greu după aceea. Este bine să faceţi mai intii un consult care să excludă o problemă tiroidiană, apoi apelaţi la un regim naturist.
Du-te cu incrdere la un homeopat bun. Eu am intrat la menopauza la 42 de ani, si daca n-as fi descoperit homeopatia, sincer, nu stiu ce s-ar fi ales de mine, mai ales ca menopauza nu era singura problema.
Acum, cu tratament homeopat, ma simt asa de bine in pielea mea, cum nu m-am simtit de mult. Si nu mai am nici unul din simptomele suparatoare ale menopauzei (depresii, schimbari de greutate, bufeuri, insomnii, toane). Am vazut foarte multe femei care aproape au innebunit la menopauza. Eu sant acum mai echilibrata ca oricand, arat cu 10 ani mai tanara, si.mi-e bine.
Succes si tie!
Acum, cu tratament homeopat, ma simt asa de bine in pielea mea, cum nu m-am simtit de mult. Si nu mai am nici unul din simptomele suparatoare ale menopauzei (depresii, schimbari de greutate, bufeuri, insomnii, toane). Am vazut foarte multe femei care aproape au innebunit la menopauza. Eu sant acum mai echilibrata ca oricand, arat cu 10 ani mai tanara, si.mi-e bine.
Succes si tie!
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita climax sau menopauza. Simptomele care însoţesc menopauza nu sunt întotdeauna plăcute. Exista însă un produs care poate fi de mare ajutor in aceasta situatie. -
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5slabit si ingrasat..
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 3o mare nelamurire... cum iau capsulele L-Carnitine?
- 4a inceput sa slabeasca foarte mult (20 kg in 5 luni)
- 7capsula de slabit
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 3dieta cu tarate de grau
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 2Ceva se intampla cu corpul meu... cred ca este o pregatire a menopauzei
- 3Am slabit dupa operatie
- 4Vreau sa slabesc
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 5menopauza la 41 ani?
- 5Pentru cei care au probleme de greutate
- 1fara zahar
- 1Cum evit ingrasarea, cum slabesc in aceste conditii?
- 3Slabire generala
- 1Menopauza si diabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sangerarea vaginala in menopauza
- Menopauza
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Dieta in perioada menopauzei
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014