Menstruatia întârziată..

Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii

Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 0intarzierea menstruatiei
- 10menstruatie
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Sunt gravida?
- 2menstruatie intarziata
- 0Întârzierea menstruației
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 0Posibila sarcina?
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Sunt gravida?
- 0Sperietura de sarcina
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: