Menstruatia întârziată..
Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii
Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 22hematurie de doua luni
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Menstruație
- 0Cistita
- 4oare sunt insarcinata?
- 1Intârziere menstruatie
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Menstruatie intarziata
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 0Menstruatie intarziata
- 1Întârziere menstruație
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: