Menstruatia întârziată..
Au trecut 7 zile de cand menstruatia trebuia sa apara insa nici un semn..nu am dureri premenstruale..am luat diane35 la recomandarea medicului dermatolog timp de 3 luni, dupa incetare menstruatia a venit 4-9 ian, 5-11 feb, iar luna aceasta inca nu mi-a venit menstruatia..este posibil ca intarzierea sa fie cauzata de pastile chiar daca aceasta este luna a3a de cand am renuntat la ele? Mentionez ca a fost si contact neprotejat fara ejaculare înăuntru..si simptomele unei sarcini nu am avut nici sangerare dupa ovulatie, cea de implantare, fara greturi.
1 comentarii
Buna ziua,
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din relatarile dvs nu este foarte clar daca luati in continuare contraceptive sau nu. In urma unui contact sexual fara protectie poate exista posibilitatea unei sarcini chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Menstrutie intarziata
- 8Scurgere albicioasa...
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 2Intarzierea ciclului
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 0intarziere menstruatie
- 5Imi intarzie menstruatia
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 0Am ramas gravida?!
- 0Întârziere menstruația
- 1Menstruatie intarziata
- 2Menstruație întârziată
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 0Menstruație întârziată
- 0Întârziere menstruație
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: