Menstruatia intarziata o luna
Pe data de 1, sau 2 februarie prietena mea a venit la mine, si ne-am jucat putin, mentionez ca ea este virgina, doar ca i-am atins zona cu penisul meu, insa dupa ce s-a uitat pe calendarul acela a vazut ca era o zi cu fertilitate mare.Pe data de 13 februarie i-a venit doar 2 -3 zile, in martie i-a venit de pe 1 si a tinut normal, vre-o 5-6 zile (mentionez ca ea are ciclu neregulat ), si pana acum nu i-a mai venit deloc si suntem deja in 30 aprilie.Am facut doua teste, primul la o luna, adica undeva prin martie, si al doilea dupa 2-3 saptamani de la primul, si amandoua au iesit negative (mentionez ca le-a facut intr-o baie, si nici decum cum sunt tutorialele acelea de pe internet sa pui testul intr-o cana cu urina sau etc, insa le-a facut dimineata, nu mai stiu cum se cere, fara sa bea lichide si sa manance ), deci 2 teste de sarcina negative, insa luna aceasta nu i-a venit.Prin decembrie a luat pastila de a doua zi "Escapelle" deoarece din joaca am ejaculat in jurul vaginului ei, si ne-am speriat (ea are ciclul neregulat, insa i-a venit de 2 ori luna aceea din cauza pastilei ), e posibil sa aiba un efect pe termen lung, adica sa nu ii vina acum din cauza unei dereglari hormonale de la acea pastila ?este posibila vre-o sarcina ? sau e doar in mintea noastra ?
1 comentarii
Vedeti impreuna Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube.
Este un film pentru cei care se gandesc sa isi inceapa viata sexuala facut pentru liceele americane.
Prin jocuri, fara penetrare se pot lua:
- virusul HPV care produce veruci
- virusul HPV cancerigen
- herpesul genital
Nu se ramane insarcinata.
Nu mai intoxicati organismul cu pastile de a doua zi care contine hormoni cat pe 2 ani pilula de a doua zi.
Se produc dereglari majore.
Ca dovada ca fata are deja dereglari. Nu exista 2 cicluri.
Sa astepte sa ii vina menstra ca nu e insarcinata.
Este un film pentru cei care se gandesc sa isi inceapa viata sexuala facut pentru liceele americane.
Prin jocuri, fara penetrare se pot lua:
- virusul HPV care produce veruci
- virusul HPV cancerigen
- herpesul genital
Nu se ramane insarcinata.
Nu mai intoxicati organismul cu pastile de a doua zi care contine hormoni cat pe 2 ani pilula de a doua zi.
Se produc dereglari majore.
Ca dovada ca fata are deja dereglari. Nu exista 2 cicluri.
Sa astepte sa ii vina menstra ca nu e insarcinata.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??