menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
mi-e foarte frica...de revelion am facut sex neprotejat dar partenerul nu a ejaculat.in ianuarie mi-a venit ciclul pe 30...iar in februarie nu...problema este ca nici in decembrie nu mi-a venit si atunci nu aveam motive sa imi fac probleme de o posibila sarcina.atunci am pus totul pe seama unei posibile raceli dar nu m-am dus la control.cine imi poate spune ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata...sau ce as putea avea...pt ca simptome specifice sarcinii nu am..doar o scurgere alba dimineata(nu mereu) si stare de somnolenta(???)
4 comentarii
am si eu o intrebare si as dori si un raspuns daca pute-ti.akum o saptamana am avut relatii sexuale cu prietenul meu.luna trecuta am avut menstruatia in data de 6 februarie, iar luna aceasta nu am avut inca menstruatie.ce sa fac??sunt gravida??va rog din suflet sa-mi raspundeti deoarece mi-e ff frica.va multumesc
DANA, odata ce ti.a venit ciclul dupa contact...mai cu seama ca partenerul nu a ejaculat. Nu vad de ce iti faci griji! Ai mereu un ciclu neregulat! Mergi la un cabinet de ginecologie si incepe un tratament pentru normalizarea ciclului!
Daniela-scumpica!
daca ciclul a fost pe 6 febr.urmatorul trebuea sa vina pe 3-5 martie!
Acum o saptamana cand ai avut relatia era 2-3 martie..deci cu cateva zile inainte de cilul..Nu vad motive de ingrijorare.
Dar cel ami simplu este sa faci un test de sarcina si daca ceva nu e clar..repede la ginecolog!
Daniela-scumpica!
daca ciclul a fost pe 6 febr.urmatorul trebuea sa vina pe 3-5 martie!
Acum o saptamana cand ai avut relatia era 2-3 martie..deci cu cateva zile inainte de cilul..Nu vad motive de ingrijorare.
Dar cel ami simplu este sa faci un test de sarcina si daca ceva nu e clar..repede la ginecolog!
pentru daniela-mergi la farmacie si cumpara un test de sarcina de urgenta!!este cel mai simplu si nu vei mai sta stresata, vei sti exact situatia..
Bună, vā rog frumos să ma ajutaţi am nevoie de sfatul vostru
Am avut un contact neprotejat in Decembrie, mi-a venit ciclul pe 30 Decembrie si m-a ţinut până pe 6 Ianuarie.Cand ar trebui sa imi vina, sau am ramas ?
Va rog sa ma ajutați
Am avut un contact neprotejat in Decembrie, mi-a venit ciclul pe 30 Decembrie si m-a ţinut până pe 6 Ianuarie.Cand ar trebui sa imi vina, sau am ramas ?
Va rog sa ma ajutați
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Oare am ramas ? e vreun risc pt mine ?
- 6Sunt gravida?
- 2pot fii insarcinata?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 60e prietena mea gravida?
- 3pot ramane insarcinata?
- 2Intirziere la mestruatie
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 5intârziere menstruație
- 0Ce poate fi???
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Oare sunt insarcinata
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei