menstruatie
buna sunt nicoleta, am menstruatia la 31 de zile este normal, sau de la trompele pline cu lichid(hidrosalpix)
3 comentarii
1. Menstruaţia la 31 de zile este un lucru în limite normale.
2. HidrosalpiNx-ul nu este, întotdeauna, normal, putând fi semnul unei afecţiuni, aşa cum este, spre exemplu, anexita.
2. HidrosalpiNx-ul nu este, întotdeauna, normal, putând fi semnul unei afecţiuni, aşa cum este, spre exemplu, anexita.
deci nu este nici o problema daca ciclul este la 31 de zile
Buna seara. am si eu o problema si nu stiu cui sa cer sfatul, de asta mi-am permis sa postez aici. imi este greu sa ajung in urmatoarea perioada la un medic ginecolog deoarece nu sunt in tara si as vrea macar sa aud un sfat ca sa ma linistesc. Am 20 de ani si mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni. problema este ca luna aceasta nu mi-a mai venit menstruatia. sunt deja cateva zile intarziere. de obicei in ultimele 3 luni am avut regulat de pe 22 aprox. 5 - 6 zile, iar acum suntem deja pe 27 si inca nu mi-a venit. Am avut cateva contaxte sexuale luna aceasta dar de fiecare data protejate, asa ca nu ma gandesc la o sarcina nedorita pentru ca si eu si partenerul meu am fost atenti cu acest lucru. ma gandesc ca ar putea fi o dereglare hormonala dar ma sperie totusi gandul ca ar putea fi si alt ceva. in orice caz dupa un consult la un medic ginecolog sunt sigur ca imi va prescrie anticonceptionale, ceea ce iarasi nu mi se pare ok pentru ca am incercat sa le evit pana acum. (singura metoda de contraceptie in momentul de fata pe care o folosim este prezervativul si am avut grija ca de fiecare data contactele sa fie in zilele in care nu as putea ramane insarcinata). Daca nu ma insel stiu ca pentru regalrea ciclului se foloseste tinctura de marar. credeti ca daca as apela la farmacia naturista ar da rezultat si as scapa de obsesia asta ? Astept cateva sfaturi. va multumesc anticipat !
Alte subiecte recente din această secțiune: