menstruatie

09-10-2012
AnnaMaria92
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria92
buna seara!am 20 ani, mi-am inceput viata sexuala de 1 an si jumatate si am probleme cu menstruatia, in sensul ca nu imi vine regulat, ba chiar imi mai intarzie 1 luna-2.am fost la ginecolog acum 2 ani(cand inca eram virgina) mi-au facut o ecografie si mi s-a spus ca am ovarele cam lenese.mi-au dat atunci niste anticonceptionale pt 6-7 zile si atunci mi s-a reglat.dar dupa 1 an iar a inceput sa imi intarzie foarte mult gen intr-o luna imi venea dupa care 1luna-2 nu imi mai venea.din cauza serviciului nu am mai reusit sa imi mai fac nici un control ginecologic...acum ultima data mi-a venit la inceputul lunii august si de atunci nici pana in prezent nu mi-a mai venit.am facut un test de sarcina sapt trecuta si a fost negativ, iar contact sexual nu am mai avut de 1 luna si ceva.oare de la ce sa fie?o fi din cauza ovarelor asa cum mi s-a spus la control???precizez ca am avut prima menstruatie la 14 ani si ceva, si de la prima menstruatie doar in primele 3-4 luni mi-a venit regulat dupa care aveam pauza 4-5-6 luni, iar cand imi vine, curge foarte abundent si dureaza cam 8-9-10 zile...
1 comentarii
0
09-10-2012, ora 23:10
AnnaMaria92
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria92
am uitat sa mentionez ca sunt fumatoare si ca am anul trecut am avut niste probleme cu rinichii in urma carora am facut niste antibiotice injectabile.si dupa injectabile mi s-a dereglat menstruatia...astept un raspuns!Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns