menstruatie
buna seara!am 20 ani, mi-am inceput viata sexuala de 1 an si jumatate si am probleme cu menstruatia, in sensul ca nu imi vine regulat, ba chiar imi mai intarzie 1 luna-2.am fost la ginecolog acum 2 ani(cand inca eram virgina) mi-au facut o ecografie si mi s-a spus ca am ovarele cam lenese.mi-au dat atunci niste anticonceptionale pt 6-7 zile si atunci mi s-a reglat.dar dupa 1 an iar a inceput sa imi intarzie foarte mult gen intr-o luna imi venea dupa care 1luna-2 nu imi mai venea.din cauza serviciului nu am mai reusit sa imi mai fac nici un control ginecologic...acum ultima data mi-a venit la inceputul lunii august si de atunci nici pana in prezent nu mi-a mai venit.am facut un test de sarcina sapt trecuta si a fost negativ, iar contact sexual nu am mai avut de 1 luna si ceva.oare de la ce sa fie?o fi din cauza ovarelor asa cum mi s-a spus la control???precizez ca am avut prima menstruatie la 14 ani si ceva, si de la prima menstruatie doar in primele 3-4 luni mi-a venit regulat dupa care aveam pauza 4-5-6 luni, iar cand imi vine, curge foarte abundent si dureaza cam 8-9-10 zile...
1 comentarii
am uitat sa mentionez ca sunt fumatoare si ca am anul trecut am avut niste probleme cu rinichii in urma carora am facut niste antibiotice injectabile.si dupa injectabile mi s-a dereglat menstruatia...astept un raspuns!Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune: