menstruatie abundenta, o problema?

02-05-2012
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
Buna, menstruatia mi-a venit de la varsta de 14 ani, am avut o menstruatie dureroasa si foarte abundenta. Imi aduc aminte ca eram la scoala clasa 7 - 8 a si trebuia sa schimb tamponul din ora in ora altfel ma umpleam toata. Acum la 23 de ani relativ aceeasi problema. Daca stau jos o perioada de timp si ma ridic cu siguranta tamponul mi se umple de da pe dinafara. Am citit ca o problema ar putea fi lipsa ovulatiei, este adevarat?

In momentul de fata incerc sa raman insarcinata. Am prestat foarte mult, as putea spune ca am acoperit aproape toate zilele si ma asteptam luna asta sa raman dar nimic. Nu incerc de mult, doar de doua luni. Sunt si anemica si am maare lipsa de mancare, ar putea sa fie una din cauze? Banuiesc ca anemia imi este provocata de la inceputul menstruatiei si mentinuta.

Am si o mica inflamatie pe col...am facut tratament si nu mi a trecut si nici nu imi spune doctorita concret...ai aia sau aia...nimic.
1 comentarii
0
02-05-2012, ora 22:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O menstruatie atat de abundenta nu scade cu nimic sansele unei sarcini. Dar, pe langa ca este ea insasi suparatoare, poate duce la anemie. Ar fi bine sa urmati un tratament homeopatic pentru aceasta menstruatie disfunctionala.
Adaugă un comentariu / răspuns