Menstruatie apărută cu 3 zile mai devreme, sângerări minore, fără dureri
Bună ziua, am 21 de ani și e prima data când mă lovesc de aceasta situație, momentan nu dispun de bani pentru a merge la ginecolog, de aceea am ales forumul. Bun, efectiv mi a venit menstruația acum 5 zile, fără simptome, am avut o tentativa de durere în prima zi, cca 5 min, în primele doua zile am avut stări de ameteala, la modul ca mi a fost foarte greu sa mă ridic din pat și îmi doream sa dorm mai mult, iar așa zisa mea menstruatie a durat doar 3 zile, în trei zile folosind doar 4 absorbante, chestie pe care nu am mai pățit o pana acum. În prima zi a fost o scungere banala, menționez ca în momentul în care mi a venit avea culoarea maro închis, a doua zi am schimbat 2 absorbante, iar a3a zi unul. Chestia sta în felul următor, pana în prezent, aveam dureri destul de puternice, menstruația dura minim 5 zile, scurgeri abundente.
Pe data de 14 am avut contact sexual, ejaculare în mine, deci nu eram în perioada de ovulație, iar cm a apărut pe data de 20..
Ceva sfaturi..?! Pentru liniștea mea sufleteasca doar.. Nu mi as dori sa mă gândesc la boli în monumentul de fata.. Mulțumesc
Pe data de 14 am avut contact sexual, ejaculare în mine, deci nu eram în perioada de ovulație, iar cm a apărut pe data de 20..
Ceva sfaturi..?! Pentru liniștea mea sufleteasca doar.. Nu mi as dori sa mă gândesc la boli în monumentul de fata.. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??