Menstruatie apărută cu 3 zile mai devreme, sângerări minore, fără dureri

24-07-2019
Katherin
Nu este medic/terapeut
Katherin
Bună ziua, am 21 de ani și e prima data când mă lovesc de aceasta situație, momentan nu dispun de bani pentru a merge la ginecolog, de aceea am ales forumul. Bun, efectiv mi a venit menstruația acum 5 zile, fără simptome, am avut o tentativa de durere în prima zi, cca 5 min, în primele doua zile am avut stări de ameteala, la modul ca mi a fost foarte greu sa mă ridic din pat și îmi doream sa dorm mai mult, iar așa zisa mea menstruatie a durat doar 3 zile, în trei zile folosind doar 4 absorbante, chestie pe care nu am mai pățit o pana acum. În prima zi a fost o scungere banala, menționez ca în momentul în care mi a venit avea culoarea maro închis, a doua zi am schimbat 2 absorbante, iar a3a zi unul. Chestia sta în felul următor, pana în prezent, aveam dureri destul de puternice, menstruația dura minim 5 zile, scurgeri abundente.
Pe data de 14 am avut contact sexual, ejaculare în mine, deci nu eram în perioada de ovulație, iar cm a apărut pe data de 20..
Ceva sfaturi..?! Pentru liniștea mea sufleteasca doar.. Nu mi as dori sa mă gândesc la boli în monumentul de fata.. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul