menstruatie doar o singura zi

24-03-2007
Arwydd
Nu este medic/terapeut
Arwydd
Am nevoie de ajutor...! In luna decembrie, respectiv 30 decembrie, in timp ce luam de pe data de 2 decembrie Marvelon, am avut contact sexual. Primul din viata. Si ultimul, pina la aceasta data. Intre timp am avut mentruatie normala, din toate punctele de vedere, prima dupa actul sexual am avut-o chiar a doua zi, dar luna aceasta am avut doar o zi! Acum s-a oprit brusc. Mentionez ca de cind am avut prima mea menstruatie, si pina acum, este prima data cind se intimpla sa fie asa! De obicei era constanta si ca durata, si cantitativ, si ca perioada. Mai trebuie sa spun ca luna aceasta am luat iar Marvelon deoarece am probleme hormonale. Intrebare: Se poate sa fiu insarcinata?? Va rog dati-mi un ajutor! Chiar nu ma pot duce la medic, din motive personale greu de explicat.
3 comentarii
0
25-03-2007, ora 00:00
florentina
Nu este medic/terapeut
florentina
cu siguranta ca nu esti insarcinata, probabil ai fel de probleme
0
25-03-2007, ora 00:00
Arwydd
Nu este medic/terapeut
Arwydd
Mersi, Florentina!! Raspunsul tau m-a mai linistit! Nu mai reuseam sa adorm de grija!
0
25-03-2007, ora 00:00
andreeag
Nu este medic/terapeut
andreeag
Daca vrei sa stii daca esti insarcinata cred ca cel mai bne este sa iti cumperi un test de sarcina si sa verifici. Costa mult mai putin decat un consult la doctor. Nu poti sti niciodata, desi nu pare a fi cazul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul