Menstruatie intarziata
Buna ziua,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
1 comentarii
Am uitat sa va spun ca la aproximativ 4 zile de intarziere am avut o scurgere din abundenta de ceva alb si gros, nu am dureri mari de sani, doar seara ma cam dor cand ma asez in pat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt gravida?
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 3intarzierea celei de-a doua menstre dupa postinor
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2menstruatie intarziata
- 1Intarziere CM
- 1Menstruație
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 1Întârzierea menstruației
- 1Întârzierea menstruației!
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 1Menstruatia intarzie
- 1Intarziere menstruatie
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: