Menstruatie intarziata
Buna ziua,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
1 comentarii
Am uitat sa va spun ca la aproximativ 4 zile de intarziere am avut o scurgere din abundenta de ceva alb si gros, nu am dureri mari de sani, doar seara ma cam dor cand ma asez in pat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 19eficienta postinorului
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Ce poate fi?
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 2Sex anal și sarcina
- 1Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Menstruatia întârziată..
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 3Întârzierea menstruatiei
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: