Menstruatie intarziata
Buna ziua,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
1 comentarii
Am uitat sa va spun ca la aproximativ 4 zile de intarziere am avut o scurgere din abundenta de ceva alb si gros, nu am dureri mari de sani, doar seara ma cam dor cand ma asez in pat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 1intarzierea menstruatiei
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 4oare sunt insarcinata?
- 8Sunt gravida?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 1Sarcina?
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Întârziere menstruație
- 1Lipsa menstruatie
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Intarziere menstruatie, please help
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: