Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
am facut sex cu prietena mea...luna trecuta ia venit ciclul pe data de 10... noi am facut luna aceasta tot pe data de 10... (adica cand se astepta sa ii vina) akuma e data de 16 si nu ia mai venit menstruatia.Este oare o intarziere sau e posibil sa fi ramas insarcinata??
Precizez ca are varsta de 16 ani, si am facuto la inceput fara protectie insa spre finalul actului sexual miam pus prezervativul... deci nu am ejaculat direct
imi puteti spune cat poate sa i intarzie ciclul??in cazul in care sper ca e doar o intaziere si nimic alt-ceva...
Multumesc anticipat...!!!
Precizez ca are varsta de 16 ani, si am facuto la inceput fara protectie insa spre finalul actului sexual miam pus prezervativul... deci nu am ejaculat direct
imi puteti spune cat poate sa i intarzie ciclul??in cazul in care sper ca e doar o intaziere si nimic alt-ceva...
Multumesc anticipat...!!!
6 comentarii
Poate sa fi o intarziere, o dereglare hormonala...e putin probabil sa fie sarcina, dar nu este exclus...sa faca un test de sarcina, ca sa eliminati varianta asta..iar pe viitor sa folositi prezervativul de la inceputul actului sexual, pana la sfarsit, ca sa nu mai riscati si sa stati cu griji..in timpul actului sexual, barbatul elimina acel lichid preejaculator care din cate am inteles poate contine spermatozoizi..
ia venit astazi. in sfarsit... am auzit ca daca ramai insarcinata cu cateva zile inainte de menstruatie se poate sa iti vina... dar sa ramai gravida???
Nu se prea ramane insarcinata inainte de menstruatie, pt ca perioada fertila este la jumatatea celor 2 cicluri mesnstruale, incepand din a zecea zi a ciclului si se termina cu zece zile inainte de urmatoarea menstra..daca are ciclu de 28 zile ovulatia propriu-zisa are loc in a 14 a zi, daca e e de 29, a 15 a zi si daca e de 30 in a 16 za zi..nu e chiar batut in cuie, mai ales daca are un ciclu neregulat, dar de regula cam asa este.. cum ti-am zis insa, pe viitor folositi o metoda sigura de contraceptie pt a elimina eventualele riscuri..
Inca ceva..spermatozoizii in vagin, traiesc si 5 zile asa ca nu este indicat sa o faceti neprotejat inainte de perioada fertila, pt ca ei sunt acolo, iar cand se elimina ovulul, poate fi fecundat..
as mai avea o inrebare. care este treaba cu acneia si cu cosurile??... e adevarat ca daca faci sex, scapi de cosuri? si am mai auzit ca trebuie fara prezervativ ca sa scapi de ele. ? ? mentionez ca am 17 ani fara o luna si toti imi zic ca doar aja scap de cosuri...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 4Cat mai este pana la sex?
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 7Acnee rezistenta
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 8'prima data'!
- 7probleme cu cresterea.. am 1.60 m si nu mai cresc
- 2bube penis de 3-4 ani
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Posibila sarcina
- 8Anticonceptionale
- 2Posibila sarcina?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Insarcinata?
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul Sarcina la adolescente menstruatia intarziata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: