Menstruatie intarziata-teste negative

06-11-2017
Amalia ramona
Nu este medic/terapeut
Amalia ramona
Buna, am si eu o intrebare...oarecum pot sa zic ca am intrat deja in faza aceea de a deveni disperata...bun, inainte de toate ma numesc amalia, eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil...eu, inainte cu doua saptamani, minim o saptamana inainte de fiecare menstruatie pe care am avut o, sanii mei erau foarte tari si durerosi, imi apareau cosuri, si cu vreo 2 zile inainte de menstruatie aveam asa niste ameteli ce efectiv trebuia sa ma tin de ceva...bun, acum ca v am spus in mare simptomele mele, sa va prezint si problema mea. Luna aceasta, nu mi a venit, trebuia sa imi vina sambata pe 4 deci deja am 2 zile intarziere si 2 teste facute dar bineinteles negative unul l am facut vineri si unul astazi cu prima urina...si sincer eu chiar nu pot sa inteleg de ce nu imi vine ciclul si de ce inca nu am nici un simptom premenstrual si ca “simptome de sarcina”, nu am nic de astea...poate doar urinare foarte frecventa ma trezesc si de 2 3 ori pe noapte uneori, si de cateva zile am niste insomnii urate rau.poate puteti sa ma ajutati..stiu ca am scris prea mult dar sincer asa cred eu ca m am putut face inteleasa..
1 comentarii
0
09-11-2017, ora 15:56
Amalia ramona
Nu este medic/terapeut
Amalia ramona
Fetelor, domnilor doctori, nu ma puteti ajuta si pe mine deloooc? Macar cu un sfat? Eu totusi va tin la curent cu informatiile astazi este ziua 6 de intarziere, am facut alt test de dimineata cu prima urina si...negativ!!!:((..insa am o oarecare speranta deoarece am auzit ca unei prietena de familie i a confirmat testu abia cand avea fetita 2 luni...si doctorul i a zis ca depinde de fiecare femeie..cum si cata cantitate de hcg elimina prin urina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: