Menstruatie întârziată, va rog, ajutor, incep sa ma stresez
Buna, astăzi se fac 7zile de întârziere a menstruatie. Am simptomele menstruatie, adică dureri de burta/crampe, dureri de spate si de ovare, oboseala, nervozitate. Ultima oara cand am fost pe stop a fost de acest Revelion, am facut prostia de a lua pastile pentru a o micșora cu frica de a nu ma pata, etc. Mi-am început viața sexuală, dar intotdeauna am folosit prezervativ, acesta fiind verificat si înainte si după actul sexual.
După câteva zile de la întârziere nu m-am gândit la o sarcina, dar incep sa ma stresez..am acea scurgere albă mai mult ca de obicei si de fiecare dată când simt, fug la baie sa verific, dar..nimic..
După câteva zile de la întârziere nu m-am gândit la o sarcina, dar incep sa ma stresez..am acea scurgere albă mai mult ca de obicei si de fiecare dată când simt, fug la baie sa verific, dar..nimic..
1 comentarii
Buna ziua,
pentru a scapa de stres va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pentru a scapa de stres va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??