menstruatie intirziata-posibila sarcina?

15-03-2011
tatiana89
Nu este medic/terapeut
tatiana89
Buna ziua, intii de toate vreau sa va multumesc pentru lecturarea mesajului meu, am si eu o intrebare care ma deranjeaza:imi intirzie menstruatia cu 2 zile *(de obicei vine la un termen de 26 zile, acum deja se fac 28).Mentionez ca acum ma tratez de pielonefrita cronica si ca am avut contacte sexuale neprotejate, iar prietenul meu a ejaculat in exterior, a fost o data cand a ejaculat in interior insa atunci mam protejat cu pharmatex. Poate fi o eventuala sarcina sau menstruatia imi intirzie din cauza pilonefritei? ma ingrijorez foarte mult...
2 comentarii
0
15-03-2011, ora 21:00
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,
cand poti si crezi ca se poate, fa-ti un test de sarcina..
oricum, nimeni, nici medicii NU pot stabili daca-i sarcina, asa devreme..

O seara placuta!
0
15-03-2011, ora 23:51
tatiana89
Nu este medic/terapeut
tatiana89
ma gandesc totusi sa nu fie o sarcina, deoarece a trecut ceva timp de la acea ejaculare interioara care a avut loc in timpul menstrei din luna februarie(12.02.2011) si am mai facut si teste de sarcina care au iesit negative.Acum insa menstra cam intirzie si amii da mari batai de cap (ma ingrijorez ca trebuia sa vina pe 13-14 martie). Ma gandesc oare o pielonefrita poate conditiona intarzierea menstruatiei, nu mai stiu...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul