menstruatie intirziata-posibila sarcina?
Buna ziua, intii de toate vreau sa va multumesc pentru lecturarea mesajului meu, am si eu o intrebare care ma deranjeaza:imi intirzie menstruatia cu 2 zile *(de obicei vine la un termen de 26 zile, acum deja se fac 28).Mentionez ca acum ma tratez de pielonefrita cronica si ca am avut contacte sexuale neprotejate, iar prietenul meu a ejaculat in exterior, a fost o data cand a ejaculat in interior insa atunci mam protejat cu pharmatex. Poate fi o eventuala sarcina sau menstruatia imi intirzie din cauza pilonefritei? ma ingrijorez foarte mult...
2 comentarii
Buna seara,
cand poti si crezi ca se poate, fa-ti un test de sarcina..
oricum, nimeni, nici medicii NU pot stabili daca-i sarcina, asa devreme..
O seara placuta!
cand poti si crezi ca se poate, fa-ti un test de sarcina..
oricum, nimeni, nici medicii NU pot stabili daca-i sarcina, asa devreme..
O seara placuta!
ma gandesc totusi sa nu fie o sarcina, deoarece a trecut ceva timp de la acea ejaculare interioara care a avut loc in timpul menstrei din luna februarie(12.02.2011) si am mai facut si teste de sarcina care au iesit negative.Acum insa menstra cam intirzie si amii da mari batai de cap (ma ingrijorez ca trebuia sa vina pe 13-14 martie). Ma gandesc oare o pielonefrita poate conditiona intarzierea menstruatiei, nu mai stiu...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??