menstruatie mai putine zile

14-09-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
careeste motivul pentru care menstruatia m-a tinut mai putin luna asta? m-am protejat cu prezervativ mereu, va rog raspundeti ca sunt stresata, ms in loc de 7 m-a tinut 4, si mi-a venit si mai devreme
1 comentarii
0
14-09-2010, ora 09:38
CorinaAndra
Nu este medic/terapeut
CorinaAndra
dar din cate am vazut ai mai pus de 3 ori aceasta intrebare si ti s-a raspuns:
- medicamentele de raceala, raceala pot sa produca intarzieri de ciclu
- pot fi diverse dereglari endocrinologice- doar un medic poate sa si dea seama
- stressul poate sa provoace astfel de modificari
- o doamna doctor ti-a zis ca o data pe an nu este problema daca ai o dereglare de acest fel - chiar si intarziere
- nu putem sa iti tot dam motive la infinit pentru care intarzie menstruatia, nu ti ajung cele de mai sus pe care le-ai tot primit?
- ce vrei sa auzi? fa un test de sarcina daca esti stresata.
- luna trecuta ai avut o intarziere din cate am vazut ca si atunci erai stresata - deci e clar din punctul meu de vedere ca stressul iti dauneaza pe foarte multe planuri (cunosc si eu patesc la fel, de la stress ma dereglez)

- deci nu te mai stressa atata, daca nu mai vrei stress nu mai face sex, abstinenta fiind cea mai sigura metoda contraceptiva. Daca vrei sa faci totusi sex si sa te si bucuri de acest lucru, trebuie sa te relaxezi, sa accepti faptul ca eu de exemplu nu am auzit in viata mea pe cineva care foloseste prezervativ sa ramana gravida cu el folosit corect, mai ales daca e ceva bun, un durex ceva
-si ca sa vezi ce probleme ai cu menstruatia mai bine du-te la un medic la consult
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul