menstruatie neregulata

13-04-2009
sabinutza91
Nu este medic/terapeut
sabinutza91
mi-am inceput viata sexuala..de un an ji ceva..ji am mai patit pana acum..k doua luni sa nu imi vina..dar de data asta..e km altcv..trebuie sa imi vina in februarie pe 10..dar de atunci..nu mi-a mai venit..ji am avut simptome..m-a durut burta..dar degeaba..nu vine..:( aj vrea sa jtiu o pastila cv..pe kre sa o iau..ji sa vina..auzisem de una..kre o luai dim ji seara intr-o sg zi..ji in 3-4 zile iti venea..da nu mai sh cum se numeshte..:-<:( c sa fac? test d sarcina am facut..chiar 2 am facut pana acum..ji au fst negative..mie km frik sa merg la doctor..
1 comentarii
0
14-04-2009, ora 08:26
dear
Nu este medic/terapeut
dear
nu prea e bine sa iei pastile(hormoni) la intimplare cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic ginecolog care iti va spune ce anume trebuie sa faci si care este cauza intirzierii menstruatiei tale
cit despre frica nu are de ce sa-ti fie pina la urma mergi pt binele tau
sanatate si sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul