Menstruatie neregulata sau sarcina?
Am avut 2 contacte sexuale pe 28 martie, din care al doilea a fost neprotejat dar a terminat afara. Ultima menstruatie mi-a venit pe 3 martie. Ciclul meu menstrual este de aproximativ 35 de zile.(neregulat). Mi-am facut un test Surecheck luni la 2 saptamani de la contact si a iesit negativ. Dar mie nu mi-a venit menstruatia. Ar putea sa fie totusi o sarcina? Sau care ar putea fi motivele pentru care nu-mi vine ciclul?
Va multumesc!
Va multumesc!
9 comentarii
Din cele relatate, rezulta ca probabil erati DUPA perioada fertila pe 28 martie. Testul de sarcina, desi ar putea fi cu foarte putin prematur, e un alt argument care pledeaza impotriva sarcinii. Mai spuneti ca aveti un ciclu neregulat. In aceste conditii, desi nu se poate spune, deocamdata, ca o sarcina e exclusa, probabilitatea ei este mica. Asteptati inca 5 zile. Daca sangele nu se arata in acest interval, repetati testul de sarcina si faceti o vizita doctorului dv.
Va multumesc pentru raspuns. Mi-am facut si ieri un alt test de sarcina pentru ca asa mi s-a spus de la farmacie ca daca este negativ sa-l repet dupa 48 de ore si a iesit tot negativ. Totusi nu inteleg ca ar putea fi motivele pentru care imi intarzie menstrutia asa de mult?
Sunt multe motive (ginecologice, endocrinologice, fiziologice etc) pentru care menstruatia poate intarzia. Inteleg ca, oricum, aveati o menstruatie neregulata si inainte. In asemenea caz, ar fi bine sa urmati un tratament homeopatic pentru mai buna ritmicitate a ciclurilor.
Intr-adevar am menstruatia neregulata, dar niciodata nu mi-a intarziat atat de mult. Ultimele 3 dati ale menstruatiei au fost 24 decembrie, 28 ianuarie si 3 martie. Sunt foarte ingrijorata mai ales din cauza ca am avut acel contact neprotejat.
Acum cateva zile am avut dureri de sfarcuri dar mi-au trecut. Si am o scurgere albicioasa de cateva zile. Aceste simptome sunt de sarcina sau de la faptul ca mi-ar venii menstruatia?
Va multumesc inca o data!
Acum cateva zile am avut dureri de sfarcuri dar mi-au trecut. Si am o scurgere albicioasa de cateva zile. Aceste simptome sunt de sarcina sau de la faptul ca mi-ar venii menstruatia?
Va multumesc inca o data!
buna ziua! am o nedumerire. eu am ciclul menstrual la 24 zile. ultima data am avut menstruatie pe data de 28 martie. dar mai am perioade cand am menstruatie la 26 zile. se deregleaza. relatii sexuale am avut, dar intotdeauna termina afara. acum trebuia sa.mi vina pe 21 din calculele mele. ultimul contact l.am avut pe 14 aprilie. sa fie sarcina? sau o dereglare cum mi se mai intampla? mi.am facut test dar a iesit negativ. astept un raspuns. multumesc.
tin sa precizez ca simptome de sarcina nu am.
Din cate relatati, rezulta ca nu erati in perioada fertila. Pe de alta parte, metoda calendarului si, mai ales, metoda ejacularii externe sunt departe de a fi metode perfecte de a preintampina o sarcina.
Intarzieri de pana la 10 zile, in absenta oricarui alt semn, sunt mereu considerate a face parte din normalitate. Numai daca vedeti ca perioada aceasta de 10 zile expira, iar sangele nu se arata, e bine sa faceti un nou test de sarcina si o vizita la doctorul dv.
Intarzieri de pana la 10 zile, in absenta oricarui alt semn, sunt mereu considerate a face parte din normalitate. Numai daca vedeti ca perioada aceasta de 10 zile expira, iar sangele nu se arata, e bine sa faceti un nou test de sarcina si o vizita la doctorul dv.
Multumesc pt raspuns. Mi.a venit menstruatia azi dimineata. Deci a fost o intarzire. :-).
buna ziua! am si eu o intrebare. de fapt mai mult o curiozitate. este o regula sangerarea dupa administrarea de postinor 2? multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 6o posibila sarcina?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: