Menstruatie rara

24-11-2010
BaneaRoxana
Nu este medic/terapeut
BaneaRoxana
Buna ziua.Am sa incerc sa fiu scurta. Prima data cand am consultat un medic ginecolog s-a intamplat datorita faptuli ca menstruatia mi-a durat 6 saptamani cu mici pauze. Mentionez ca aveam 85 de kg atunci avand varsta de 14 ani si acum la 20 am 95. Doctorul mi-a zis sa slabesc si mi-a dat tratament. Am slabit, am luat tratament si de atunci am menstruatie odata la 7-8 luni. Am consultat un endocrinolog care mi-a dat Reductil pentru 12 luni, am slabit n-am pus kg la loc. Menstruatia n-a venit, am consultat alt endocrinolog pentru glanda, sunt in regula. Apoi alt endocrinolog care mi-a facut 2 analize, cortisolul. Dimineata era normal si cel de dupa amiaza era mai mare cu 100 decat normalul. Mi-a zis sa slabesc. Mi-a ajuns de slabit, aia fac si n-am nici un rezultat. Va rog daca puteti orice sfat e bine venit dar cel mai important daca stiti si puteti sa-mi recomandati un medic ginecolog bun din Sibiu ! Va multumesc
4 comentarii
0
24-11-2010, ora 12:50
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
îmi pare rău pentru răspunsul meu dar este acelaşi- slăbitul va regla menntstruaţia- de asemenea este important de verificat ovarele: sunt polichistice? dacă da e un cerc vicios- ele creează dereglarea hormonală care duce la îngrăşat, ia kilogramele în plus sunt cele care afectează menstruaţia. De verificat şi glicemia. trebuie ceva sport- ca în reclama 30 minute mişcare în fiecare zi- ce înăltime ai?
0
19-04-2019, ora 20:47
...da
Nu este medic/terapeut
...da
Buna seara! Am si eu o nelămurire.. Pe data de 6 Aprilie mia venit menstruatie, ma ținut 5 zile si ieri dimineață mia venit iar si a ținut jumatate de zisi a fost si.un chiag mic de sânge. Ce inseamna asta? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
0
14-09-2019, ora 17:58
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Ce inaltime ai? Ajungi mai intai la 10 kg mai putin decat inaltimea (1, 70= 60kg, 1, 65= 55kg). Tine un stil de viata sanatos, fa miscare. Pana atunci, incearca sa depistezi cauzele ginecologice ale problemei si nu neaparat sa faci sa apara o menstruatie de undeva. Adica fa o ecografie transvaginala si cere medicului toate analizele care sunt necesare pt a depista problemele de acolo. Analize de sange (estrogen etc )
Bonus, ti-o recomand pe Mihaela Braileanu- food fairy, consilier pe probleme feminine.
Ai grija de tine!
0
01-05-2020, ora 01:55
cristina0321
Nu este medic/terapeut
cristina0321
Cere i endocrinologului sa faci niste analize hormonale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.