Menstruatie regulata peste sarcina?
Stiu ca aceasta intrebare a mai fost pusa, dar...
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 3baietel sau fetita?
- 4ciclu peste sarcina? urgent!!!
- 3ciclu peste sarcina
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 3se poate sa fi insarcinata si totusi sa ai si menstruatie in fiecare luna?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 4Pot sa am menstruatie in timpul sarcinii?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2Daca iubitei mele i a venit ciclul, poate sa fie insarcinata?
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
- 0Menstruatie neregulata
- 1Menstruatie neregulata
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: