menstruatie sau nidatie

19-04-2014
andrada1987
Nu este medic/terapeut
andrada1987
buna sunt Andrada am avut menstruatia de pe data de 09 04 2014 pana pe data 12 04 2014 dar dupa o zi de la terminarea menstruatiei intre timp ce doarmeam de amiaza ma trezisem si am simtit cami scurge pe picioare o scurgere rozalie dupa ce amiam facut un dus am crezut ca ma pornit dinou menstruatia dar nu avea culoare menstruatie si deaceia am si intrat in panica ca nu mi sa mai intamplat niciodata sunt casatorita dar nu avem copii su stiu despre ce ar putea fi vorba daca ma puteti sfatui si ajuta cu un sfat va multumesc.
2 comentarii
0
23-04-2014, ora 12:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O nidatie este extrem de putin probabila. Ca sa nu spun imposibila. Deoarece nidatia are loc intotdeauna in ziua a 9-a sau a 10-a dupa ovulatie. Prin urmare, nidatia "cade" inainte de menstruatie si nu dupa.
0
12-06-2015, ora 12:20
rotarmaria
Nu este medic/terapeut
rotarmaria
Buna ziua. V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o informatie. Pe data de 24, luna trecuta, in perioada fertila, eu si iubitul meu ne-am manipulat organele sexuale. Eu eram cu chilotii pe mine, dar el mi tinea putin dapartati, eram in picioare. la un moment dat, el a ejaculat, si o picatura de sperma a sarit pe mine, undeva in zona clitorisului. Am mers apoi si m-am spalat cu sapun. Ieri mi-a venit ciclu. Cu vreo 10 zile inainte am avut dureri de sani, imi erau inflamati. Lucrul care ma ingrijoreaza e ca imi vine mai putin cantitativ. Nu e maro sau roz, are o culoare normala, vine cu mici cheaguri (ca de obicei), dar e mult mai putin. Nu am avut nici un simptom de sarcina. In perioada asta am fost si foarte stresata si paranoica, si inca sunt. Credeti ca pot sa am motive de ingrijorare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •