Menstrutie intarziata
Buna seara,
O confrunt cu o situatie care imi creaza mult stres. Mi-a intarziat menstruatia 5 zile conform calendarului. Mentionez faptul ca aceasta nu este regulata, o medie ar fi undeva la 24-27 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ianuarie la o distanta de 21 de zile fata de precedenta. In perioada 6-12 februarie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejandu-ne cu prezervativ.
De asemenea sunt racita, insa nu ceva extrem si am fost foarte stresata in ultima perioada datorita slujbei si examenelor. Nu am facut un test de sarcina inca.
Care ar putea fi cauza?
Multumesc.
O confrunt cu o situatie care imi creaza mult stres. Mi-a intarziat menstruatia 5 zile conform calendarului. Mentionez faptul ca aceasta nu este regulata, o medie ar fi undeva la 24-27 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ianuarie la o distanta de 21 de zile fata de precedenta. In perioada 6-12 februarie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejandu-ne cu prezervativ.
De asemenea sunt racita, insa nu ceva extrem si am fost foarte stresata in ultima perioada datorita slujbei si examenelor. Nu am facut un test de sarcina inca.
Care ar putea fi cauza?
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
din pacate fara un consult nu vi se poate spune daca sunteti sau nu insarcinata, efectuati un test de sarcina si daca acesta este pozitiv mergeti la un medic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
din pacate fara un consult nu vi se poate spune daca sunteti sau nu insarcinata, efectuati un test de sarcina si daca acesta este pozitiv mergeti la un medic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 3intrebare fara raspuns
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 2Test negativ, ciclul menstrual intarzie de 8 zile...
- 0Menstruatie întârziată!
- 1Intarzierile menstruatiei
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 1Menstruație
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere menstruatie
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: