Menstrutie intarziata

O confrunt cu o situatie care imi creaza mult stres. Mi-a intarziat menstruatia 5 zile conform calendarului. Mentionez faptul ca aceasta nu este regulata, o medie ar fi undeva la 24-27 de zile. Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ianuarie la o distanta de 21 de zile fata de precedenta. In perioada 6-12 februarie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejandu-ne cu prezervativ.
De asemenea sunt racita, insa nu ceva extrem si am fost foarte stresata in ultima perioada datorita slujbei si examenelor. Nu am facut un test de sarcina inca.
Care ar putea fi cauza?
Multumesc.

din pacate fara un consult nu vi se poate spune daca sunteti sau nu insarcinata, efectuati un test de sarcina si daca acesta este pozitiv mergeti la un medic
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 3Intrebare
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 9Intarzierea menstruatiei
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Întârzierea menstruației
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 2Ce sa cred?
- 0Menstruatiei
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Întârziere menstruație anexita
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Intarziere menstruatie
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei