Metode de contraceptie

Sunt virgina, iar eu si partenerul meu nu stim daca este mai bine ca actul sexual sa se produca cu sau fara prezervativ, si daca lichidul acela pre-ejaculator contine sau nu spermatozoizi.
Exista riscul de sarcina in cazul in care ma dezvirgineaza fara prezervativ, dupa care continuam actul sexual cu prezervativ ?
Exista riscul de sarcina in cazul in care ma dezvirgineaza fara prezervativ, dupa care continuam actul sexual cu prezervativ ?
1 comentarii

Lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi. Rata de esec a acestei metode e de 40 %. Folositi prezervativ pe tot timpul actului sexual daca nu doriti sa ramaneti insarcinata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 1Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
- 1Sangerare la dezvirginare
- 0Lichid preejaculator
- 0Lichid Seminal
- 1e normal sa intarzie ciclul dupa dezvirginare?
- 0Heey
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 2sperma posibil in vagin
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 3Lichidul preejaculator
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 3Vagin prea stramt
- 6Deflorare
- 1Sarcina de la masturbare?
- 2Picatura placerii
- 1Problema erecție
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: