mi-a intarziat menstruatia

buna ziua am si eu o intrebare.mi-a intarziat menstruatia 10 zile si ma intreb daca nu sunt cumva insarcinata?doar ca am facut sex protejat am folosit prezervativ si prietenul meu nu a ejaculat niciodata inauntru chiar daca am folosit prezervativ dar nu imi apare menstruatia.am fost recent plecata din tara si ma gandeam daca nu ar fi si acesta un motiv schimbarea climei nu stiu ce sa ma mai gandesc.cam din septembrie am intrerupt pastilele anticonceptionale dar ciclu mi-a venit pana in decembrie si acum nu mai apare.nu am nici un simptom de sarcina nu am facut inca testul.va rog sa imi raspundeti este posibil sa fiu insarcinata desi am folosit prezervati si prietenul nu a terminat inauntru?si nici nu s-a rupt prezervativul.va rog sa ma ajutati.va multumesc
2 comentarii

atunci nu esti insarcinata, e o dereglare hormonala, ia pastile duphaston si o sa iti vina, poti fi daca ti-a bagat cumva apoi degetul dupa ce era murdar de sperma sau lichid preejaculator e un risc intr-o oarecare masura nu stiu exact

mi-am facut si un test de sarcina si mi-a iesit negativ.eu sper sa nu fie sarcina pentru ca acuma nu as fi pregatita sa am un copil.oricum mersi mult pentru sfaturi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 3dilema
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 3Menstruatia intarziata
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 4Intarziere menstruatie
- 2fibrom uterin-sarcina
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Sarcina sau altceva?
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 0Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: