microginon si nu mi vine ciclu

23-05-2011
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
femeie 28 am luat microginon pt prima data in prima zi de ciclu si am avut contact sexual in acea seara inca de la prima pastila am terminat folia si am fost la pauza de 7 zile timp in care trebuia sa imi apara ciclu si nu a aparut am facut 2 teste de sarcina unde iese negativ ca nu sunt gravida am inceput a doua folie de microginon de ce nu imi vine si cand o s ami vina ciclu multumesc anticipat, ps:pot fi gravida ?
1 comentarii
0
25-05-2011, ora 21:25
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce v-ati protejat in mod corect si testul de sarcina repetat iese negativ, putem spune ca o sarcina este exclusa.
Cauza nevenirii menstruatiei este tratamentul hormonal: anticonceptionalele produc atrofie uterina si scad sangerarea atat ca numar de zile cat si ca flux, ocazional aceasta scadere poate fi pana la zero. Mai ales la anticonceptionalele de tip Microgynon. Deci, fie schimbati Microgynon cu un anticonceptional din alta categorie, fie, cel mai bine, schimbati metoda contraceptiva.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul