microgynon-mastoza

08-04-2009
cineva_eu
Nu este medic/terapeut
cineva_eu
Buna ziua,
Mi s-a prescris microgynon in urma unui control medical pt ca am mucoasa prea groasa.Am O rana pe col, nu am HPV,
Papanicolau e 2, am Metaplazia scuamoasa.
Am luat Microgynon si la scurt timp am avut dureri de sani si mi-au aparut noduli.Am fost la medic si mi-a pus diagnosticul "mastoza" si mi-a zis sa continui administrarea anticonceptinalelor si mi-a prescris o crema pt mastoza.
Este in regula?
Sunt cam speriata ca trebuie sa fac cauterizarea si acum m-am trezit si cu noduli la sani
Va rog parerea unui medic.
Multumesc mult
2 comentarii
0
10-04-2009, ora 16:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi foarte bine sa opriti Microgynonul dupa terminarea actualei folii incepute.
0
11-04-2009, ora 19:51
cineva_eu
Nu este medic/terapeut
cineva_eu
Multumesc mult pt raspuns.Am citit pe internet ca metaplazia scuamoasa poate fi un semn precoce de cancer Daca HPV ul e negativ si Papanicolau clasa 2 exista riscul sa fac cancer?Voi face peste cateva zile cauterizarea.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul