microgynon-mastoza
Buna ziua,
Mi s-a prescris microgynon in urma unui control medical pt ca am mucoasa prea groasa.Am O rana pe col, nu am HPV,
Papanicolau e 2, am Metaplazia scuamoasa.
Am luat Microgynon si la scurt timp am avut dureri de sani si mi-au aparut noduli.Am fost la medic si mi-a pus diagnosticul "mastoza" si mi-a zis sa continui administrarea anticonceptinalelor si mi-a prescris o crema pt mastoza.
Este in regula?
Sunt cam speriata ca trebuie sa fac cauterizarea si acum m-am trezit si cu noduli la sani
Va rog parerea unui medic.
Multumesc mult
Mi s-a prescris microgynon in urma unui control medical pt ca am mucoasa prea groasa.Am O rana pe col, nu am HPV,
Papanicolau e 2, am Metaplazia scuamoasa.
Am luat Microgynon si la scurt timp am avut dureri de sani si mi-au aparut noduli.Am fost la medic si mi-a pus diagnosticul "mastoza" si mi-a zis sa continui administrarea anticonceptinalelor si mi-a prescris o crema pt mastoza.
Este in regula?
Sunt cam speriata ca trebuie sa fac cauterizarea si acum m-am trezit si cu noduli la sani
Va rog parerea unui medic.
Multumesc mult
2 comentarii
Ar fi foarte bine sa opriti Microgynonul dupa terminarea actualei folii incepute.
Multumesc mult pt raspuns.Am citit pe internet ca metaplazia scuamoasa poate fi un semn precoce de cancer Daca HPV ul e negativ si Papanicolau clasa 2 exista riscul sa fac cancer?Voi face peste cateva zile cauterizarea.Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: