miligestul ofera protectie doar 85 la suta?

23-03-2011
andrada_ok
Nu este medic/terapeut
andrada_ok
vorbea cineva pe un forum si spunea ca toate anticonceptionalele ofera protectie 99% inafara de milligest care ofera 85%, este adevarat? e important sa stiu pentru siguranta mea
1 comentarii
0
25-03-2011, ora 13:54
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
vai vai vai cum se poate ca din toaaaate anticonceptionalele din lume singurul care are posibil efiicenta mai mica sa ajunga dintre toate persoanele tocmai la tine?
serios acum fara rautate, din toate intrebarile tale de pana acum, orice anticonceptional, prezervativ si orice alta metoda de protectie de pe planeta asta ai fi avut. tot gaseai un forum sau o indoiala care sa ti spuna ca nu sunt de ajuns, ca exista un risc, ca protectia este scazuta sub valorile tuturor celorlalte. ia apuca-te de yasmin luna viitoare si sigur gasesti pe cineva undeva care sa aiba indoieli si apoi sa ai si tu evident :)))).

deci serios. asa cum am mai recomandat unei speriate mici de pe aici (intre noi fie vorba nici tu nici ea nu cred ca aveti peste 16 ani). duceti-va frumos si puneti mana pe o carte, cititi despre reproducere, despre metodele de contraceptie, intrebati asistenta scolii sau medicul de familie sau oricine despre notiuni de baza teoretice si apoi apucati-va de sex.
sau daca o faceti, un mic consult la psiholog nu strica... nu de alta dar dati banii pe pastile, prezervative si altele si ii dati degeaba ca tot cu un stress imens traiti. albiti sigur la varsta de 25 de ani. si nici nu te bucuri de viata. dar cum sa te bucuri cand la 15 ani in loc sa citesti o carte preferi sa faci sex? exista un timp pentru toate... si ce e prea devreme strica...

Geanina Leabu,
Consilier psihologie
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul