miomectomie vs embolizare
buna ziua.m-am decis sa scriu aici pt a va soune in cateva cuvinte problema pe care am avut-o eu, si pt a avea grija de sanatatea vostra, pe mana carui medic va lasati consultate si operate.In urma cu 3 ani mi s-a descopeirt un fibrom de 9cm.Am fost la un consult ginecologic, mi s-a facut o ecografie si s-a descoprit acest fibrom.bineinteles ca atunci medicul mi a recomendat sa fac miomectomie.Verisoara mea auzise de embolizare, ba chiar stia pe cineva care facuse aceasta intreventie.Cand i am spus medicului meu de embolizare, a zis clar nu, ca nu garanteaza, ca nu e indicata..incat m-a convins sa nu aleg acesta procedura.De 2 ani incercat sa raman insarcinata si nu am putut deaoarce imi aparuse alt fibrom.Recent am facut o embolizare, am fost la ecografia de o luna si fibromul a inveput sa mi scada.Sunt f bucuroasa si sfatuiesc toate pers cu asemenea problema sa fuga de interventia chirurgicala.Prezinta mult riscuri plus ca o parte din organismul tau dispare prin interventia chirurgicala eu regret enorm ca nu am ascultat sfatul verisoarei mele.
2 comentarii
pe aceasta cale vreau sa multumesc dr Rares Nechifor, un dr si un om exceptional
Buna, Eu nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, am facut 2 embolizari, dar degeaba!Dr. Rares Nechifor, un dr extraordinar insa la mine asa a fost sa fie.Acum urmeaza sa ma operez.
Alte subiecte recente din această secțiune: