Mod de administrare Lorazepam (Anxiar)-Psihiatrie
Bună ziua!
Experimentez niște stări de anxietate cu o seară înainte să fac ceva stresant și pe care eu îl percep subiectiv ca fiind înfricoșător. Aceste stări mă împiedică adesea să adorm și a doua zi sunt extrem de obosită. În urma unui consult psihiatric (pe care l-am avut acum câteva zile) medicul psihiatru mi-a prescris 1mg de lorazepam (anxiar) în fiecare noapte. Încă nu am început să iau medicamentul pentru că mă îngrijorează posibilitatea de a deveni dependentă de acesta. Pot să iau numai "la nevoie" în nopțile în care mă simt panicată și să nu-l iau în nopțile în care nu am nevoie de el sau trebuie să-l iau în fiecare noapte pentru a nu intra în sevraj?
Experimentez niște stări de anxietate cu o seară înainte să fac ceva stresant și pe care eu îl percep subiectiv ca fiind înfricoșător. Aceste stări mă împiedică adesea să adorm și a doua zi sunt extrem de obosită. În urma unui consult psihiatric (pe care l-am avut acum câteva zile) medicul psihiatru mi-a prescris 1mg de lorazepam (anxiar) în fiecare noapte. Încă nu am început să iau medicamentul pentru că mă îngrijorează posibilitatea de a deveni dependentă de acesta. Pot să iau numai "la nevoie" în nopțile în care mă simt panicată și să nu-l iau în nopțile în care nu am nevoie de el sau trebuie să-l iau în fiecare noapte pentru a nu intra în sevraj?
1 comentarii
Daca sunt rare aceste stari, luati-l la nevoie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Despre anxiolitice
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 3depresie, anxietate
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 2Ce simti cand ieI Xanax?
- 5Câte Anxiar se ia maxim pe zi?Adică care e doza maxima per zi?
- 3Rivotril se poate lua putin și ziua?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 3Anixietate
- 2Xanax cum isi face efectul?
- 37Dependenta benzodiazepine
- 15Ce sa intamplat cu mine?
- 58Este vreo ceva care îți dă efectul lui Anxiar dar sa nu fie Anxiar si nici alta benzo?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 3Gerodorm1/4
Mai multe informații despre: anxioliticele benzodiazepine anxiar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: