Motiv de ingrijorare ?

05-08-2011
carmen_alb
Nu este medic/terapeut
carmen_alb
Buna ziua,
Sunt noua pe acest forum si sper sa nu gresesc facand aceasta postare la aceasta sectiune.
Am 36 de ani si in urma cu 4 luni am nascut prin cezariana un baietel pe care inca il alaptez. De fapt numai cu asta se hraneste.
Fiind a doua nastere prin cezariana (mai am un baietel de 8 ani ) si avand si o varsta. am hotarat ca este mai bine sa fac si legarea trompelor uterine o data cu cezariana...
Ciclul menstrual nu mi-a revenit.

De cateva zile nu ma simt prea bine. Am o usoara stare de greata, ametiala, durere de cap... intr-un cuvant o stare de discomfort.

Asociez aceasta stare cu cea din prima parte a sarcinii...si mi se face si mai rau...Nu mai vreau alta sarcina...
Ce sanse am sa fiu insarcinata in aceste conditii ? Sunt foarte speriata de cand am citit ca, chiar si in conditiile legarii trompelor, 1 din 200 de femei poate ramane totusi insarcinata...

Va rog sa-mi raspundeti...este un motiv real de ingrijorare...sau bat eu campii?
Multumesc
2 comentarii
0
05-08-2011, ora 16:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cel mai simplu este sa-ti faci test de sarcina, apoi control ginecologic. Dar e posibil sa ai starile descrise pe fond hormonal, un endocrinolog te poate sfatui cel mai corect.
Sanatate!
0
09-08-2011, ora 12:59
carmen_alb
Nu este medic/terapeut
carmen_alb
Multumesc pentru raspuns.Am facut testul de sarcina cu rezultat negativ.Dar tot sunt nelinistita...Daca eu am facut acum 4 luni operatie de cezariana cand mi s-au legat si trompele uterine ( ceea ce reprezinta o modalitate de sterilizare ) eu inca trebuie sa ma mai tem de o sarcina nedorita? Ar trebui sa mai folosesc suplimentar inca o forma de protectie contraceptiva ? As fi recunoscatoare daca ar raspunde un medic sau o persoana care a trecut printr-o situatie similara. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul