Motiv de ingrijorare ?
Buna ziua,
Sunt noua pe acest forum si sper sa nu gresesc facand aceasta postare la aceasta sectiune.
Am 36 de ani si in urma cu 4 luni am nascut prin cezariana un baietel pe care inca il alaptez. De fapt numai cu asta se hraneste.
Fiind a doua nastere prin cezariana (mai am un baietel de 8 ani ) si avand si o varsta. am hotarat ca este mai bine sa fac si legarea trompelor uterine o data cu cezariana...
Ciclul menstrual nu mi-a revenit.
De cateva zile nu ma simt prea bine. Am o usoara stare de greata, ametiala, durere de cap... intr-un cuvant o stare de discomfort.
Asociez aceasta stare cu cea din prima parte a sarcinii...si mi se face si mai rau...Nu mai vreau alta sarcina...
Ce sanse am sa fiu insarcinata in aceste conditii ? Sunt foarte speriata de cand am citit ca, chiar si in conditiile legarii trompelor, 1 din 200 de femei poate ramane totusi insarcinata...
Va rog sa-mi raspundeti...este un motiv real de ingrijorare...sau bat eu campii?
Multumesc
Sunt noua pe acest forum si sper sa nu gresesc facand aceasta postare la aceasta sectiune.
Am 36 de ani si in urma cu 4 luni am nascut prin cezariana un baietel pe care inca il alaptez. De fapt numai cu asta se hraneste.
Fiind a doua nastere prin cezariana (mai am un baietel de 8 ani ) si avand si o varsta. am hotarat ca este mai bine sa fac si legarea trompelor uterine o data cu cezariana...
Ciclul menstrual nu mi-a revenit.
De cateva zile nu ma simt prea bine. Am o usoara stare de greata, ametiala, durere de cap... intr-un cuvant o stare de discomfort.
Asociez aceasta stare cu cea din prima parte a sarcinii...si mi se face si mai rau...Nu mai vreau alta sarcina...
Ce sanse am sa fiu insarcinata in aceste conditii ? Sunt foarte speriata de cand am citit ca, chiar si in conditiile legarii trompelor, 1 din 200 de femei poate ramane totusi insarcinata...
Va rog sa-mi raspundeti...este un motiv real de ingrijorare...sau bat eu campii?
Multumesc
2 comentarii
Cel mai simplu este sa-ti faci test de sarcina, apoi control ginecologic. Dar e posibil sa ai starile descrise pe fond hormonal, un endocrinolog te poate sfatui cel mai corect.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc pentru raspuns.Am facut testul de sarcina cu rezultat negativ.Dar tot sunt nelinistita...Daca eu am facut acum 4 luni operatie de cezariana cand mi s-au legat si trompele uterine ( ceea ce reprezinta o modalitate de sterilizare ) eu inca trebuie sa ma mai tem de o sarcina nedorita? Ar trebui sa mai folosesc suplimentar inca o forma de protectie contraceptiva ? As fi recunoscatoare daca ar raspunde un medic sau o persoana care a trecut printr-o situatie similara. Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??