nelamurire

10-05-2010
allic
Nu este medic/terapeut
allic
Buna,
Am si eu o problema:(. in data de 11.o4 am avut menstuatie, apoi in data de 30.04, am avut un contact sexual, dar din nefericire s-a rupt prezervativul. exact in aceiasi seara, la maxim o ora jumate am luat escapelle. Nu am avut nici un o problema, nimic grav. pe data de 8.05 mi-a venit menstruatia si pe 9am inceput prima administrare de anticonceptionale(le-am luat la recomandarea medicului, dupa ce mi-am facut o gramada de analize).Menstruatia mea era regulata( sper ca mai este) 28-30 de zile si dura cam 3-4 zile. Problema e ca azi e a treia zi, si nu prea mai am scurgeri, daca se intampla inainte de incident, nu m.as fi ingrijorat, dar acum mi-e teama sa nu fie menstruatia falsa( cu toate ca am toate simptomele menstruatiei, ca in fiecare luna). Este vreo problema daca am inceput anticonceptionalele si asta este menstrautia falsa? cat de mare e riscul sa raman insarcinata? cred ca o sa-mi fac un test de sarcina sa stau mai linistita. in caz incare sunt insarcinata(in 2 luni ma casatoresc si sotul vrea copilul, eu nu-l vreau) faptul ca pana o sa fac eu un test peste 2 sapt sa fie 3 de la contact, eu iau anticonceptionalele in continuare, pot afecta copilul? ce sanse sunt sa raman insarcinata? va rog dati-mi un raspuns. multumesc!
1 comentarii
0
28-05-2013, ora 11:56
alexya89
Nu este medic/terapeut
alexya89
Buna ziua, în dată de 18 mai am luat escapelle si în 23 mai am avut acea sangerare, fara sa gandesc prea mult am început sa iau si anticonceptionale melleva35 din seara aia...acum abia am realizat ca poate Nu trebuia. Problema e ca scurgerea de sânge s-a si oprit a două zi dupa ce am început melleva35. Ce sa fac ? Opresc anticonceptiobalele sau le iau în continuare? Vă mulţumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul