Nelamuriri Artizia

Buna ziua, am si eu o nelamurire...iau artizia de 5luni dar luna aceasta a terminat folia si am asteptat 7zile si nu mi-a venit menstruatia ce inseamna pot fi gravida?va rog astept un raspuns

buna ziua as vrea sa stiu cite tigari pot fuma pe zi daca iau karisa nu pot renuntala tigari am 39 de ani

Buna ziua! De 2 saptamani am inceput sa iau artizia. Am luat prima pilula in a 3a zi a perioadei si tin sa mentionez ca este prima oara cand iau aceasta metoda contraceptiva. Menstruatia (sangele) m-a tinut cam 5 zile, insa de atunci in continuu am acea 'maroneala' de se face la final de menstruatie...normal din cate stiam, nu trebuia sa mai am perioada pana la acele 7 zile de pauza. Iar inclusiv astazi - la 2 saptamani si, chiar, am dureri la nivelul ovarelor ; dureri pe care le am si in timpul perioadei, stari de oboseala, dureri de cap si ameteli. Ce se intampla ? Sa opresc pastilele?
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 3Melleva - informatii
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 3este adevarat?
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 18Trebuie sa fac pauza 7 zile chiar daca imi vine ciclu dupa 4 zile?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 12yasmin
- 1am intarziat prima pilula
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: