nerespectare tratament
Buna ziua,
Eu cam de cand am inceput sa iau anticonceptionale (varsta de 12 ani - ca si tratament impotriva unui chist ovarian extirpat) nu am reusit sa tin ora fixa. In fiecare zi luat complet aiurea. Deasemenea de multe ori uitam cu zilele, si imi venea, apoi luam pastilele de la capat. Ma foloseam de ele sa nu imi vine ciclul in anumite momente continuand pastilele.
Acum...stiu ca nu e deloc bine ce am facut...
Mi s-a gasit un chist acum 1 an si l-am lasat netratat. Pastilele in acelasi ritm neordonat le iau.
Mi-e frica sa nu mai pot face copii :(
e deja prea tarziu? asa de rau fac daca nu le iau la aceasi ora?
Multumesc
Eu cam de cand am inceput sa iau anticonceptionale (varsta de 12 ani - ca si tratament impotriva unui chist ovarian extirpat) nu am reusit sa tin ora fixa. In fiecare zi luat complet aiurea. Deasemenea de multe ori uitam cu zilele, si imi venea, apoi luam pastilele de la capat. Ma foloseam de ele sa nu imi vine ciclul in anumite momente continuand pastilele.
Acum...stiu ca nu e deloc bine ce am facut...
Mi s-a gasit un chist acum 1 an si l-am lasat netratat. Pastilele in acelasi ritm neordonat le iau.
Mi-e frica sa nu mai pot face copii :(
e deja prea tarziu? asa de rau fac daca nu le iau la aceasi ora?
Multumesc
3 comentarii
da e atit de greu sa le iai la aceiasi ora?
daca incepi sa le iai la o ora anumita te deprinzi
incearca si vei vedea
totusi daca se spune sa le iai la aceiasi ora nu in zadar ti se spune asa
si ai inceput sa iai contraceptive de la 12 ani sau nu am inteles eu?
ai grija de tine
daca incepi sa le iai la o ora anumita te deprinzi
incearca si vei vedea
totusi daca se spune sa le iai la aceiasi ora nu in zadar ti se spune asa
si ai inceput sa iai contraceptive de la 12 ani sau nu am inteles eu?
ai grija de tine
Da... 12 ani... mi-au descoperit un chist ovarian in timpul operatiei de apendicita, mi l-au scos si mi-au dat pastile tratament... am 25 acum... 13 ani de luat aiurea...
urgent schimba medicul da urgent
ce fel de medic ti-a prescris sa iai contraceptive 13 ani
ele mai mult de 5 ani nu se iau ca altfel afectezi fertilitatea
si eu am avut probleme in timpul operatiei de apendicita
ca si mie mi sa spus ca am chist ovarian care a afectat tot ovarul si a trebuit inlaturat cu totul dar asta a fost greseala medicului cum sa constatat dupa mai multe investigatii caci medicul nu era competent si eu eram in perioada de ovulatie si el a crezut ca e chist.
da tie la 12 ani sa iti prescrie contraceptive
ai mai incercat sa mergi si la alti medici
eu iti recomand sa mergi cit mai urgent si la alti medici ca altfel ma tem sa nu ajungi la ceva mai rau
imi spui si mie ce si cum faci sa suntem cam in situatii asemanatoare
ai grija de tine si astept sa mai scrii
pupici
ce fel de medic ti-a prescris sa iai contraceptive 13 ani
ele mai mult de 5 ani nu se iau ca altfel afectezi fertilitatea
si eu am avut probleme in timpul operatiei de apendicita
ca si mie mi sa spus ca am chist ovarian care a afectat tot ovarul si a trebuit inlaturat cu totul dar asta a fost greseala medicului cum sa constatat dupa mai multe investigatii caci medicul nu era competent si eu eram in perioada de ovulatie si el a crezut ca e chist.
da tie la 12 ani sa iti prescrie contraceptive
ai mai incercat sa mergi si la alti medici
eu iti recomand sa mergi cit mai urgent si la alti medici ca altfel ma tem sa nu ajungi la ceva mai rau
imi spui si mie ce si cum faci sa suntem cam in situatii asemanatoare
ai grija de tine si astept sa mai scrii
pupici
Alte subiecte recente din această secțiune: