Nitrofurantoină în sarcină!
Bună ziua,
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
1 comentarii
Nitrofurantoina se poate administra in siguranta in primele 2 trimestre de sarcina. Nu ar trebui sa aveti probleme.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 2metronidazolul si sarcina
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 2sarcina cu risc de avort
- 3Efectele distonocalmului in timpul sarcinii
- 5zyprexa in sarcina
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 5lexotan in prima sapt sarcina-un medic va rog sa-mi raspunda
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 2Antibiotice in primele saptamani de sarcina
- 3Sotret si sarcina
- 1Caut inlocuitor pentru Ciloxan
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 1Valproat in sarcina
- 13Albendazol in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 1Claritromicina / omeprazol/ ibuprofen in prima luna de sarcina
- 0Nolicin la începutul sarcinii
- 2Pastilele in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: