Nitrofurantoină în sarcină!
Bună ziua,
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
1 comentarii
Nitrofurantoina se poate administra in siguranta in primele 2 trimestre de sarcina. Nu ar trebui sa aveti probleme.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si medicamentele
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 5dostinex si cred ca sunt insarcinata...
- 12arefam in sarcina
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 5tobradex si sarcina
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 3Sotret si sarcina
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 2OMICRAL ÎN SARCINA!
- 3cefalexin in sarcina
- 1amoxicilina in sarcină!
- 0Nidoflor in sarcina
- 0Spalaturi cu betadina in sarcina
- 1Seroxat in sarcina
- 1Aspacardin in timpul sarcinii
- 0Nurofen in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: