Nitrofurantoină în sarcină!
Bună ziua,
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
1 comentarii
Nitrofurantoina se poate administra in siguranta in primele 2 trimestre de sarcina. Nu ar trebui sa aveti probleme.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 4sarcina si infectie urinara
- 5zyprexa in sarcina
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 19nolicin si sarcina
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 3Aspirina in sarcina
- 3Cervugidul afecteaza sarcina?
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 4PROZAC in sarcina
- 4medicamente in timpul sarcinii
- 5Dermazim si sarcina
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1pastile in timpul sarcini
- 1paracetamol in sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 0Omeran?
- 1Valproat in sarcina