noduli inghinali?

10-01-2007
cataforum
Nu este medic/terapeut
cataforum
acum trei zile am observat in zona inghinala spre piciorul drept intre scrot si anus o umflatura de dimensiuni destul de mari, 3 4 cm, foarte dureroasa la atingere. Nu stiu daca are legatura dar de trei zile am o durere destul de sacaietoare in calcaiul drept atat cand merg dar si cand stau in pat si nu fortez piciorul.crezand ca este o inflamatie mi am palpat zona incheieturii piciorului drept si ganglionii din zona sunt usor umflati si durerosi numai la atingere. Nu am fost la doctorul de familie deoarece sunt foarte ocupat si nu ma descurc cu coaile interminabile de la cabinet ori programarile amanate de pe o zii pe alta datorita aglomeratiei. As dorii sa mi spuneti ce parere aveti si totodata sa ma indrumati catre un medic specialist, intrucat nu stiu unde sa merg, pt consult cat mai repede. Va multumesc cu respect!
6 comentarii
0
10-01-2007, ora 00:00
mihaigrad
Nu este medic/terapeut
mihaigrad
Ma gandesc ca este semnul unei boli care a dus la inflamarea ganglionilor limfatici. Trebuie sa mergi cat mai repede la medic, pentru ca nu imi dau seama ce este.
0
25-02-2009, ora 22:06
DelliryuM
Nu este medic/terapeut
DelliryuM
Salu am 15 ani si la incheietura piciorului am ganglionii mariti.Am fost la doctor dar nu stye sigur.Am facut analize dar nu mia iesit nimic.TRebuie sa mai fac unele la un laborator mai bun dar am o intrebare..Sunt priculosi mai putin periculosi sau foarte periculosii?
0
16-07-2009, ora 16:56
gabriele16
Nu este medic/terapeut
gabriele16
buna ziua am 16 ani in urma cu ceva timp am fost la spital internata
din cauza unor dureri abdominale in partea de jos catre ovare crezand ca este vorba de apendice
dar nu era asta am ramas cateva zile in spital pentru niste analize la externarea din spital
mi sa spus sa consult un medic ginecolog dar nu am facut asta deoarece durerile au incetat iar acum au inceput din nou durerile
si mia aparut jos in zona inghinala o umflatura tare si dureroasa dupa cateva zile mia trecut si acum mia aprut alta putin ma sus
astept sfaturile dumneavoastra va multumesc !
0
12-08-2009, ora 12:03
lovelife
Nu este medic/terapeut
lovelife
buna am 18 ani in urma cu 3 zile am avut o cearta aprinsa cu aprintii mei eu am cadere de calciu si mi sa facut rau atunci imi venea sa lesin si altele dar mia trecut insa a2a zii de dimineata cand mam trezit aveam un ganglion ighinal imflamat este foarte dureros la atingere.. miam facut programare la ginecolog insa deabia pe 1septembrie ma duc.. pana atunci nu stiu ce sa fac.. daca durerile persista si se inrautateste situatia unde ar trebui sa merg ? va rog ajutatima
0
28-08-2009, ora 10:14
brtana
Nu este medic/terapeut
brtana
in urma cu cateva luni in zona inghinala mi-a aparut o umflatura, intre picior si organul genital.dupa o perioada de timp a trecut., apoi a inceput sa apara inainte de menstruatie.era imflamat pe toata perioada menstruatiei(3 zile) si inca o perioada dupa.in urma cu tri luni a inceput sa colecteze infectie ca la un furuncul.am fost la medicul de familie si mi s-a spus ca este vorba de ganlion inghinai.am lut antibiotic si a trecut.la 2 luni iar a aparut, intre timp menstruatia a durat doar o zi.am fost la doctorul ginecolog si mi-a spus ca nu este ganglion.mi s-a prescris o retewta gentamicina, zinnat, calciu gluconat, voltaren injectabil, orgametril.la inceputul tratamentului ganglionul s-a retras dar, acum dupa 3 zil3 iar s-a imflamat.ce trebuie sa fac.(32 ani feminin)
0
26-02-2010, ora 09:35
MosGheorghe
Nu este medic/terapeut
MosGheorghe
Rog pe cel ce citeste, daca e medic (sa macar, daca a trecut prin aceiasi boala - ca si un buboi fara varf, sau nodul cu culoare inchisa, lucios, sau cum naiba sa-i zic! - e o boala, in fond) - SA-MI RASPUNDA!
- De ceva timp, (2 saptamani) a aparut o chestie compacta, destul se dura la pipait, de marimea unui bob de mazare mai micutz, pe scrot, in stanga;
- nu are (la pipait, zic) nici-o legatura cu testicolul, sau cu alceva de prin zona. E un cocolos independent.
- in ultimile zile am observat ca a crescut in volum, e mai inchis la culoare decat restul scrotului, e lucios, PARE ca ar vrea sa aiba doua varfuri (daca ar fi buboi - sa zicem) dar n-are, adica nu e nimic ce se poate numi "varf", zic asta dupa aspectul culorii - mai degraba!
- sa nu uit:
NU DOARE NICI DACA IL STRANG INTRE DEGETE. Sa fi fost un cos urias, buboi - ziceam cand eram copil, AR FI TREBUIT SA DOARA!!!!

Nu sunt sperios, dar nu ma simt confortabil cu CE NU INTELEG! Sper ca e o simpla infectie, (am suferit in trecut destul de pe urma unor "cosuri uriase, vinetii, ce apareau in grup, pe picior chiar langa incheietura inghinala") si ca e simplu de tratat.
Va rog sa ma ajutati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •