nu am ramas inca insarcinata

24-02-2009
carmenica
Nu este medic/terapeut
carmenica
de 4 luni de zile de cind am lasat pilulele nu am ramas insarcinata. mentionez ca la ultimul control gineco mi s-a spus ca am uterul antevers, precum şi alte dimensiuni pe care le vad scrise pe buletin ecografie: corp uterin 7/3, 5/5, 1 cm, endometru 7 mm, od 2, 9/2, 5 cm şi os 3, 6/2, 3 cm. as vrea sa stiu daca din cauza pozitiei uterului se poate ramine mai greu insarcinata şi daca da de ce? mentinez ca pilule nu am luat o perioada lunga de timp ci perioade de 3 luni cu interuperi, cam 1, 5 ani. mai arat ca am mai avut si tratamente de urmat datorită unor vaginite nespecifice pe care le-am avut o periada lung de timp pt ca nu ceda la tratamente. am fost diagnosticată şi cu gardnerela pe care am trata-o in vara anului trecut. iar la controlul următor nu a mai iesit nimic ci doar flora: bacili Doderlien, celule epiteliale in placarde, frecvente PMN, test papanicolau de tip inflamator cu PMN, floră mixta. AS VREA MAI MULTE EXPLICATII PRIVITOR LA CE AM ARATAT AICI. MULTUMESC
4 comentarii
0
24-02-2009, ora 20:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Singurul lucru anormal din tot ce insirati este mentiunea "frecvente PMN", ceea ce sugereaza inflamatie nespecifica. Restul, inclusiv pozitia uterului, este OK.

Reluarea activitatii ciclice a ovarelor dupa oprirea tratamentului hormonal poate dura mai multe luni, pana la 6 luni se considera normal.
0
05-03-2009, ora 12:37
diana_foryou
Nu este medic/terapeut
diana_foryou
mai am si eu o intrebare daca nu am luat pilula care trebuia sa o iau la ora 19 seara si am avut contact sexual neprotejat la cateva ore dupa aceea !pot ramane gravida nu??sau trebuie sa imi calculez perioada fertila...??
0
10-07-2010, ora 15:31
dinutza
Nu este medic/terapeut
dinutza
am fost si eu la doctor si mia spus ca am gardnerela acuma urmez tratamentul...dar nu prea se vad rezultate bune.dar ma nelinisteste un lucru.exista riscul de nu a mai putea avea copiii????
va rog care stie sa imi spuie daca se poate??????
0
11-07-2010, ora 14:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu exista acest risc. Gardnerella nu are legatura cu fertilitatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •