nu inteleg de ce nu imi vine menstruatia??

04-01-2010
andreutza_fzr1923
Nu este medic/terapeut
andreutza_fzr1923
Buna.Am 19 ani inca nu miam inceput viata sexuala, am fost la endocrinologie deoarece imi crestea par de la buric in sus, in jurul mameloanelor nu exagerat dar totusi.am facut un ecograf in care am aflat k am chisturi pe ambele ovare.am urmat un tratament scris de un medic ginecolog.dupa ce au scazut chisturile am urmat un tratament scris de medic endocrinolog.Medicul mia prescris anticonceptionale.am luat timp de 4 luni, in aceste 4 luni am avut ciclu, dupa ce am intrerupt tratamentul nu am mai avut.Sunt 2luni in care nu mia venit menstruatia, TOT TIMPUL am avut regulat.este posibil sa depind acum de anticonceptionale ca sa-mi vina menstruatia?imi puteti da un raspuns, va rog?:D:D va multumesc
1 comentarii
0
05-01-2010, ora 10:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentele hormonale nu fac deloc bine si nu inlatura cauza bolilor. Foarte des acestea agraveaza boala sau produc boli noi. Ar trebuie sa consulti un medic homeopat pt. restabilirea menstruatiei care este f. importanta la femei, de la endocrinolog sua ginecolog primesti acelaesi tratamente.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul