Nu mai pot avea erectie (26ani)

22-03-2021
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Salut!
Am 26 de ani si de o zi am o problema cu erectia. Efectiv nu mai pot sa am erectie. Ca si cum nu ar mai vrea.

Am mai avut problema asta de vreo 3 ori cand eram cu iubita, dar era din cauza unor factori psihologici. In schimb, niciodata nu am avut problema asta cand eram singur si voiam sa ma masturbez.

Problema a aparut dupa ce am avut o "sesiune" de masturbare ce a durat mai mult, desi inainte nu era asta o problema.

Nu am dureri sau ceva ci doar o mica sensibilitate, insa nu mai pot avea erectie indiferent de orice.

Sunt super panicat si nu stiu ce sa mai cred. Imi trec prin cap toate tâmpeniile. Plus ca nu inteleg de unde problema asta la 26 de ani.

Tin se menționez ca de dimineata cand m-am trezit, pana sa devin constient, am avut erectie, dar acum, nu mai pot.

Orice sfat sau ajutor, e bine venit. Help!
16 comentarii
1
22-03-2021, ora 12:13
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Fă o pauză de la masturbare și vezi ce se întâmplă. Panica nu te ajută, pentru că ajungi la anxietate și asta îți face mai mult rău. Cu iubita lucrurile s-au întâmplat probabil din cauza anxietății de performanță. Dacă nu reușești să revii la normal, caută un urolog și dacă se constată că nu-i o problemă medicală consultă un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
22-03-2021, ora 12:24
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Intamplarile cu prietena au fost mai demult si erau pe baza de nervozitate sau tristețe. Pur și simplu nu era chef, dar niciodata nu am avut o problema cand venea vorba de masturbare.

Acum si daca vreau sa ma masturbez, nu merge. Parca nu mai se simt acele "furnicaturi" care pompau sangele, ci doar o simpla excitare.

O sa incerc sa va urmez sfatul si sa ma calmez.
Tin sa mentionez ca nu am probleme in relație, ci discut deschis cu partenera, chiar si despre acest subiect.
1
22-03-2021, ora 13:18
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Efectuați un consult urologic. Dacă totul este in regula din punct de vedere medical, atunci ar fi indicat sa apelați la un psiholog cu competențe pe sexologie. Vă va ajuta sa identificați cauzele psihice ale acestei probleme cu care va confruntați si vă va oferi solutii practice pentru soluționarea acesteia.
0
22-03-2021, ora 14:02
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Mulțumesc pentru raspuns. O sa mai astept puțin, sa vad daca isi revine, daca nu, o sa ma duc la medic.
1
22-03-2021, ora 14:47
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ar fi util un consult
‐ urologic pt excluderea afectarii organice
‐ consult endocrinologic ‐ dozare hormoni estrogeni progesteron testosteron
‐ consult psihiatric
‐ evaluare psihologica
0
22-03-2021, ora 15:18
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Voiam sa va mai intreb. Aveti idee daca exista riscul sa raman asa? Sa nu mai pot sa am erectie? Imi este foarte teama de treaba asta.
0
22-03-2021, ora 17:03
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Acesta este motivul pentru care v am indicat wcele consulturi interdisciplinare
0
22-03-2021, ora 17:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Stai liniștit că la vârsta ta nu are cum să nu se rezolve. Urmează pașii recomandați de dl. doctor și fii sigur că vei rezolva.
0
23-03-2021, ora 10:20
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Mulțumesc pentru sfaturi. O sa urmez.
0
25-03-2021, ora 06:10
Anonim1080
Nu este medic/terapeut
Anonim1080
Relaxează-te frate și lasă că totul sa decurgă de la sine, probabil te-ai epuizat, lasă să treacă cateva zile, nu te mai panica asa, ai probleme o zi și deja te-ai și panicat...se mai întâmplă și accidente de-astea, nu ai nimic grav fizic, dar dacă îți mai faci atâtea probleme și te stresezi atât o sa ai probleme pe fond psihic...și lasa naibii masturbare...sunt atâtea femei singure ai tu stai în casa și ii dai în cap...pierzi timpul degeaba și anii ăștia nu se mai întorc.
0
25-03-2021, ora 11:07
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Mersi Florin de sfaturi. Incerc sa schimb usor modul de viață ca sa imi rezolv problema.

Un mic update:
Am fost si la urologist si i-am explicat toata situația mea. Mi-a facut control acolo jos si mi-a zis ca el nu considera ca e ceva organic si ca sunt tânăr. Nu parea ca am o problema acolo. Mi-a zis ca e de la psihic totul si ca sa incerc sa ma relaxez si sa fac un repauz. Mi-a dat si prescris o pastila (doar pentru curaj daca simt nevoia). Mi-a mai zis ca faptul ca seara si de dimineata am erectii (indiferent de rigiditatea lor) ar fi un semn foarte bun ca nu am acolo probleme organice.

Eu tot sunt panicat asa, deși ma bucur oarecum ca nu e o problema grava de sanatate. Stau si ma gandesc, ca daca nu va mai merge. In fine, incerc sa gasesc solutii ca sa trec peste.

Daca mai aveti orice alte sfaturi, le astept cu drag.

Multumesc!
1
25-03-2021, ora 13:21
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă nu-i o problemă organică, mergi la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
25-03-2021, ora 14:32
Anonim1080
Nu este medic/terapeut
Anonim1080
Nu ai nevoie de pastile, ai nevoie de timp, da-ti timp, măcar o săptămână, încearcă sa iesi cât mai mult, sa te relaxezi, ieși cu prieteni, plimbate (chiar și singur) băgați căștile în urechi și relaxează-te, crede-mă, faptul ca stai singur în casa și verifici din ora în ora dacă sa rezolvat problema, nu te ajuta absolut deloc, dimpotrivă, agravează situația. Normal ca e pe fond psihic, nu are cum la 26 de ani azi sa funcționeze și mâine sa fie moarta și ingropata...decât dacă ai primit vreo lovitura grava și nici atunci...la tine e de natura psihica, prima data a fost un accident și ghinionul tău a fost ca ai 9bservay imediat schimbarea, dacă nu o servai, a doua zi erai ca nou, ai observat, te-ai panicat și ai ajuns în situația asta. Ti-am zis, da-ti o săptămână în care sa te gândești cât mai puțin acolo și sa nu incerci sa faci nimic, nici sex, nici sa te masturbezi și o sa fi ca nou...Tu, eu și toate bărbații aven niște venisoare pe penis, subțiri subțiri ca niște nervi, nu se vad cu ochiul liber, cu cât le forjezi mai mult cu atât ele se deteriorează și aici intervine și epuizarea, ele se refac dar le trebuie puțin timp ori dacă tu ii dai în cap zi de zi sau de mai multe ori pe zi și mai ai și "sesiuni" mai lungi acele venisoare nu.mai apuca sa se refacă și ciuciu erectie...de-aia am zis sa îți dai timp
0
25-03-2021, ora 15:07
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Multumesc de suport! Asa o sa fac. O sa incep sa gandesc pozitiv si sa imi schimb stilul de viata.

O sa mai revin cu ceva update ca sa nu las toata treaba asa. Poate cineva va avea nevoie pe viitor de raspunsuri si poate le va gasi aici.

Va mulțumesc din nou pentru raspunsuri si indrumari. Sunteți niste oameni de nota 10.
0
03-05-2021, ora 12:15
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Faceti psihoterspie de preferat cu un psihosexolog!
0
07-10-2021, ora 15:33
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Salut! Am zis ca revin cu un raspuns pentru altii care trec prin asta. Totul este mai bine acum. Aproape la normal. Insa am ramas cu unele temeri (cred ca tine de fiecare cum gandeste situatia).

Sfaturile mele:

1. Nu stati pe internet. O sa inrautatiti si mai rau situatia cand o sa cititi toate cazurile posibile. Mergeti instant la medic (urolog) si vorbiti deschis. Doctorii fac asta de o viata si cunosc la perfectie. Daca el zice ca totul e bine, atunci cand bine. Cand va arde casa, ce faceti? Mergeti pe net sau sunati la pompieri?

2. Nu trageti de instrument non stop. Opriti totul, realizati ca este un proces chimic ce nu va lasa sa il treziti iar, mai ales dupa o activitate sexuala intensa. Mergeti afara, jucati ceva, vedeti un film, vorbiti cu cineva...relax.

3. Vorbiti cu cineva de incredere despre situatie. Cereti sfaturi...la familie, prieteni sau iubita/iubit. Mai bine vorbiti, decat sa tineti in voi.

4. S-a intamplat si probabil simtiti ca nu mai sunteti barbat si va faceti scenarii nasoale. Eu asa am facut. Ce am facut ca sa scap si sa imi recapat increderea? Am facut sport sau orice activitate care sa dea rezultate ca sa ma mentin motivat.

5. Lasati filmele porno sau masturbarea din imaginatie. Ca orice...va duce la saturatie. Luati o pauza ca sa se linisteasca creierul. O saptamana sau doua. Incarcati cu altceva.

6. Mancati sanatos. Multe legume! Mai ales afrodisiace. Si daca sunt placebo...ajuta! Nu luati medicamente sau alte rahaturi, mai ales daca medicul va zice ca sunteti ok.

7. Mergeti la psiholog daca nu aveti cu cine sa vorbiti si va simtiti blocat in ganduri! Este cea mai buna alegere! Eu nu am fost, din cauza ca am avut cu cine sa vorbesc. Poate era mai rapid daca mergeam.


Spor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: