Nu mi se scoala
Sunt cu o fata si nu tin la ea, nu simt absolut nimic pentru ea, sunt virgin, si mam combinat cu ea ca sa o fac cu ea.Cand am ajuns in pat ne sarutam cat era imbracata se sculase si cand sa dezbracat ceva mai mult "POC" s-a lasat in jos si a 2-a oara la fel s-a intamplat...As dori un sfat, poate trebuie sa iau pastile sau.
5 comentarii
Eu chiar vreau sa o fac, sa imi dea cineva un sfat va rog!
Probabil ai emotii...tu stii mai bine, doar ca ar trebui sa ai mai mult autocontrol, sa te cunosti pe tine si sa-i cunosti si ei corpul. Incearca intai sa stati dezbracati si sa fie preludiul relaxant, nu sa sari pe ea dupa ce-si da hainele jos. Sper sa iti fie de folos, daca nu, mai asculta si alte pareri...
Eu merg si la sala..poate fi din aceasta cauza?
Nu o lasa pe ea sa se dezbrace SINGURA, pe masura ce va sarutati si u esti "tare" da-i incet hainele jos, incepe cu bluza, mai sarut-o pe sani apoi cu pantalonii, sarut-o usor pe coapse sa o auzi cum geme, apoi sutienul si tot asa. Incearca sa nu iei pauze intre lucrurile acestea astfel tensiunea care se acumuleaza ar putea sa faca iar "POC":(, lucrurile trebuie sa decurga normal.
Cel mai bine din experienta mea e ca tu sa fi deasupra in timpul acesta deoarece astfel poate si ea sa te ajute cu hainele si poti sa "te freci" usor de ea si poate acest lucru sa te stimuleze.
Daca nici acesti lucru nu te ajuta iti recomand sincer sa o dezbraci de tot si daca este deschisa sa ii sugerezi sa "te ajute" cu un sex oral;).
Multa bafta!
Cel mai bine din experienta mea e ca tu sa fi deasupra in timpul acesta deoarece astfel poate si ea sa te ajute cu hainele si poti sa "te freci" usor de ea si poate acest lucru sa te stimuleze.
Daca nici acesti lucru nu te ajuta iti recomand sincer sa o dezbraci de tot si daca este deschisa sa ii sugerezi sa "te ajute" cu un sex oral;).
Multa bafta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 3probleme de erectie
- 2erectie prematura
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 3Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara
- 37Probleme cu erectia!
- 9Imi moare repede! Care e problema ?
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 4nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 33nu mi se scoala
- 5Problema erectie!
- 2decalotarea in stare erecta
- 0antibiotic vs erectie
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 9Probleme cu erectia
- 2De ce nu se mai scoala ?
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 5Probleme Erectie
Mai multe informații despre: erectia de scurta durata erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: