nu-mi vine CM
este a 8 zi de intarziere a CM, tot timpul ma protejez cu prezervativ, care este posibilitatea sa fiu insarcinata?
(am renuntat la anticonceptionale asta vara in iulie si de atunci mi-a venit menstruatia la intervale intre 31 si 34 zile)
(am renuntat la anticonceptionale asta vara in iulie si de atunci mi-a venit menstruatia la intervale intre 31 si 34 zile)
1 comentarii
Daca v-ati protejat cu prezervativ in mod corect, probabilitatea unei sarcini este foarte mica, sub 1 %, deoarece prezervativele sunt mijloace contraceptive la fel de eficiente ca anticonceptionalele.
Ca regulă generală, întârzieri ale menstruaţiei de până la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Abia dacă trece acest timp şi sângele tot nu se arată, e cazul să vă programaţi la o vizită.
Ca regulă generală, întârzieri ale menstruaţiei de până la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Abia dacă trece acest timp şi sângele tot nu se arată, e cazul să vă programaţi la o vizită.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 3carbune medicinal + yasmine
- 3Intarziere menstruatie
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 13Sunt oare insarcinata?
- 4Intarziere menstruatie
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 1intarziere menstruatie
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3o umflatura in vagin
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 0Ce poate fi???
- 2Ce sa cred?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: