nu reusesc sa concep un bebe!

30-04-2009
ME_ssor
Nu este medic/terapeut
ME_ssor
Am 23 de ani si in urma cu 3 ani m-am casatorit cu sotul meu.in urma cu aprox un an am inceput sa inceput sa incercam sa concepem un bebe.Am tot incercat insa fara efect.am calculat pana si data ovulatiei si am incercat si atunci.Mentionez ca sufar de o candidoza vaginala recidivanta micotica de 4 ani in urma unui tratament cu antibiotice puternice, de care nu am reusit sa scap desi am fost la n medici din iasi si bc, toti spun ca nu se poate trata se poate doar ameliora, si ca nu are nimic cu fertilitatea.Mi-am facut si un control ginecologic amanuntit si mi s-a spus ca nu am nici o problema din care sa nu raman insarcinata.Credeti ca poate fi totusi de la candidoza..?Luna aceasta am incercat din nou sa raman gravida in perioada cea mai fertila, la putin timp a aparut si candidoza, am facut 2 teste de sarcina la aprox 3 zile si 7 zile de la conceptie, amandoua negative.Credeti ca pot fi totusi gravida?As putea trata cu lomexim ovule candida in aceste circumstante, mentinez ca acesta a fost ultimul tratament dat de medic in urma cu 2 luni si mi s-a spus ca daca nu cedeaza cu acesta nu are ce sa-mi mai dea.
6 comentarii
0
30-04-2009, ora 18:29
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
testele de sarcina(cele normale, care necesitata urina)) se fac la 14 zile de la conceptie.celalalt test( prin recoltarea de sange ) se face la 7 zile de la conceptie.
0
01-05-2009, ora 15:16
dear
Nu este medic/terapeut
dear
nu va da-ti batuti la unii nu se intimpla asa repede.fertilitatea nu are legatura cu candida.totusi daca nu se va intimpla in viitorul apropiat si spui ca organele tale de reproducere sunt in regula du-te la un ginecolog sa iti dea un tratament pt stimularea ovulatiei.n-ar strica sa faca si sotul tau o spermograma ca sa exclude-ti posibilitatea ca ar fi ceva in neregula cu el.pt candidoza poti sa faci si spalaturi vaginale cu ceai de musetel in care pui bicarbonat -o lingurita la un litru de ceai.
numai bine!
0
01-05-2009, ora 23:28
kikidualcore
Nu este medic/terapeut
kikidualcore
O vecina de-a mea, n-a ramas insarcinata timp de 7 ani, dar nici n-a facut nici o investigatie ca sa vada de ce nu ramane (cel putin asa sustinea ea ), si dupa 7 ani s-a intamplat minunea. Acum are un copil de 9 ani jumate.Altele pot ramine insarcinate cu usurinta, dar nu pot mentine sarcina, cum a fost si cazul meu.Eu am pierdut 4 sarcini si abia pe a 5-a am reusit s-o mentin, dar cu stat la pat toata sarcina, cu tratament hormonal pt mentinere si cu cerclaj de col (se coase colul in luna a doua de sarcina, ca sa nu se dilate si sa nu pierzi sarcina).Acum am un copil de 7 ani jumate.Altele raman usor gravide si mentin cu usurinta sarcina, dar renunta la copil dupa ce-l naste si il abandoneaza, in cel mai fericit caz, ca mai sant si cazuri de mame criminale, ce-si omoara pruncul nou-nascut.Si, din nefericire, mai exista si cazuri ale unor femei care nu se pot impotrivi destinului, si nu pot deveni mame niciodata.Sant convinsa ca acesta nu este insa si cazul tau, mai ai destul timp in fata ta, ai doar 23 ani, eu am avut 32 cand s-a nascut copilul meu si eram casatorita de 12 ani jumate.Iti doresc sa ai parte de ceea ce-ti doresti, ca nimic in lumea asta nu se compara cu satisfactia si implinirea pe care o simti cand esti mama.Numai bine iti doresc si cat de curand un bebe sanatos!
0
20-05-2009, ora 13:28
haiduc
Nu este medic/terapeut
haiduc
buna.si eu am aceleasi probleme sa zicem, incerc de aproape un an si nimic, si eu am candidoza ma gandeam ca poate asta ii cauza din care raman mai greu, nu stiu, , , , oricum bafta in continuare.si anuntama cand ai ramas. cat de curand un bebe
0
23-05-2009, ora 15:15
onette
Nu este medic/terapeut
onette
Buna ziua.
Am 29 de ani.si.imi doresc un bebe. Anul acesta implinim 4 ani de la nunta si.desi nu ne-am protejat deloc, nu am ramas insarcinata. Am facut anul trecut, iulie 2008, o histerosalpingografie si rezultatul a fost urmatorul : cav.uterina normala ca forma, marime, situat anterovers(retrovers) si inclinat stanga; trompele uterine prez. libere, permeabile pe tot traiectul cu traseu lung, sinuos si cu 1/3 ext. dilatatie ampular (nush daca am inteles bine ce scria pe bilet), endometru 7.
La analizele de sange rezultatele au fost urmatoarele : ziua 14 Estradiol 86.10 (normal 130-370), testosteron 0.50, progesteron 0.20, FSH hormon de stimulare foliculara 6.70 (normal 8-28), LH hormon luteinizant 11.70 (normal 18.4-61.2). Prolactina a fost singura analiza care a iesit buna. In ziua 21 am facut din nou progesteronul, rezultatul fiind 14.60(normal in perioada luteala 4-25). Mentionez ca in acea perioada aveam ciclul de fix 28 de zile, fara dureri de sani, fara dureri menstruale.
O d-na dr mi-a recomandat sa iau Duphaston din ziua a 15-a pana in ziua a 25-a., cate 2 pe zi.insa.nimic.
In anul 2003 am facut un avort prin absorbtie, in luna iulie.eram intr-o luna jumatate de sarcina (cel putin asa mi s-a zis de dr.). Am urmat tratamentul prescris atunci.Este posibil ca din cauza acelui avort sa nu raman acum insarcinata.sau din cauza stresului? Pentru ca am un servici destul de stresant si solicitant.cu foarte multe ore de lucru la birou(sedentar).si...cu stres destul de mult( sunt director economic la o firma).
D-na dr. de anul trecut mi-a spus ca nu am ovulatie. Ce se poate face? ce-mi recomandati?

Va multumesc.
0
25-05-2009, ora 14:45
andreeamirabela
Nu este medic/terapeut
andreeamirabela
Buna ziua.
Am tot citit pe diverse site-uri si vad ca sunt doamne/domnisoare cu o vasta "experienta" in probleme ginecologice asa ca va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.

Am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani, ne dorim un copil cu disperare, si din pacate nu vine...
La varsta de 18 ani, am ramas insarcinata cu actualul meu sot, copil pe care nu l-am tinut...Dupa acea experienta nefasta, am luat anticonceptionale ani la rand (vreo 4 cred, daca nu mai bine). In fine in momentul in care ne-am hotarat ca e cazul sa "umplem" casa de bucurie, si am intrerupt anticonceptionalele nu am mai avut menstruatie :(.
Si a inceput nebunia...controale, analize, radiografii la greu.totul de la A la Z.
Nu s-a descoperit nimic...sunt relativ sanatoasa, insa din cauza anticonceptionalelor, am dat in "amenoree secundara'(asa spun medicii)
Am citit ca dureaza intre 3 si 6 luni, insa eu am stat o data 7 luni fara CM, si un alt an 5 luni, deci cred ca se incadreaza la dismenoree. Am luat duphaston, am luat utrageston, etc si nimic.intr un final mi s-a recomandat cycloproginova si...am reusit, a venit pe 2 aprilie 2009, fericire mare...Mi s-a spus ca fara Cm nu am ovulatie si deci nici bebelush...:(. N-am reusit nici de data asta sa raman insarcinata, plus ca mi-am incarcat mintea cu tot felul de idei negre si mustrari.de constiinta.
Bun, acum am mai bine de 52 de zile de la ultimul CM, pe care nu stiu cum sa il mai provoc si nu stiu ce sa mai fac sa raman insarcinata.
Am auzit de la voi de Polidin, dar daca nu am ciclu pot sa imi administrez oricand?
Sau daca stiti vreo metoda eficace va rog mult ajutati-ma, chiar sunt disperata.:(
M-am saturat si ma deprima medicii care-mi spun "hai sa-ncercam si asta..." am impresia ca sunt cobai.si nu mai pooottttt, am la intepaturi pe peste tot si.degeaba.fara nici un folos, de doi ani de zile ma tratez medicamentos si naturist degeaba.

Va multumesc din suflet celor care ma vor ajuta.
Spor la bebi si muuuuulta sanatate va doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

22-09-2020, ora 14:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
BioTexCom
Cele mai avansate tratamente de infertilitate
Clinica de reproducere umană BioTexCom este, de peste 10 ani, cea mai inovatoare clinică din Ucraina și aplică cele mai avansate metode și tehnici pentru tratarea infertilității. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Abstinenta periodica
  • Metoda calendarului
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Când poți face un test de sarcină?
  • Candidoza vaginală în sarcină
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Testele de ovulație
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.