nu stiu ce sa cred

11-06-2010
eu_mik
Nu este medic/terapeut
eu_mik
buna ziua, am un ciclu aproximativ regulat (27-28 zile), penultima menstruatie a fost pe data de 26 pana pe 29 aprilie, ultima a fost pe data 27 mai si a durat 1 zi jumatate.mentionez ca in luna mai am avut contacte neprotejate pana pe data de 9, de atunci nu am mai avut, pe data de 27 mai a venit menstruatia si cum am zis mai sus a tinut doar 1 zi jumatate ( de la 3-4 zile a ajuns la 1 zi ).aseara, pe la ora 2 noaptea a inceput sa ma doara burta, de asa maniera ca ma trezit din somn si mai mult nu ma puteam misca pt ca ma durea, am reusit sa ma ridic ( ma gandeam ca poate am nevoie la toaleta) dar la ora 3 si 4 acelasi lucru doar ca mult mai intens, mentionez ca in luna ianuarie am facut o ecografie si mi sa spus ca am un chist mic dar nu mi sa dat tratement.ce vreau eu sa stiu daca imi poate raspunde cineva, este ce se intampla?am uitat sa mentionez, luna trecut pana la venirea menstuatiei aveam stari de greata, pofta la dulce.dar a cam disparut odata cu venirea menstruatiei...si acum vreau dulce, se poate sa fii ramas gravida luna trecuta si sa imi fi venit peste?sau care sa fie problema?va rog dak ma puteti ajuta cu un raspuns ar fii util.multumesc
1 comentarii
0
12-06-2010, ora 21:59
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este o variantă improbabilă, dar nu imposibilă: există "menstruaţie peste sarcină", iar o sarcina, intra sau extrauterina, poate fi confundată ecografic cu "un mic chist": eu judecam aspru pe medicii care făceau asemenea confuzie, până ce am făcut-o eu însumi.
Ca să excludeţi posibilitatea unei sarcini, tot ce aveţi de făcut este un banal test de sarcină.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul