Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
Buna ziua! Acum 2 luni si ceva am facut pentru prima oara sex cu iubitul meu neprotejat. Am avut greata, dar am intrebat pe cineva calificat in medicina ca este normal, sunt doar dereglari hormonale. Acum o luna mi-a venit menstruatia normal, nu a intarziat. Am cautat pe net simptome de gravida si nu m-am incadrat in ele(adica sanii mei sunt normali, nu am nevoie des la baie, nu am avut scurgeri de sange pana acum, nu sunt obosita, si nici pofta de mancare nu am, adica mananc normal cum mancam inainte). Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
6 comentarii
Daca faceti sex neprotejat, exista mari sanse sa ramaneti insarcinata si sa luati bts-uri (boli cu transmitere sexuala). Vedeti pe Youtube filmul Sexul in afara casatoriei are un pret, pe aceasta tema.
Pentru a afla daca in prezent sunteti insarcinata, faceti test de sarcina la data inscrisa pe prospect.
Pentru a afla daca in prezent sunteti insarcinata, faceti test de sarcina la data inscrisa pe prospect.
Daca v-a venit menstruatia normal si nu ati mai avut relatii sexuale neprotejate de atunci, nu ar trebui sa fiti insarcinata.
Nu am mai intretinut relatii sexuale de atunci
Buna ziua! Am facut testul de sarcina si a iesit negativ. Va multumesc pentru sfaturi!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 18ce sa fac?
- 0Sunt gravida?
- 1sunt sau nu gravida
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 5Intarziere a menstruatiei
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 1Risc de sarcina?
- 0Cand are loc ovulatia?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
- 2Poate fi o sarcina?
- 3Posibilitate de sarcina?
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: