nu stiu ce sa fac. poate ma ajutati

14-08-2007
addda
Nu este medic/terapeut
addda
sunt o tanara de 19 ani. mi-am inceput viata sexuala in aprilie. cand am contact sexual mereu folosesc prezervativul. din pacate intr-o zi din mai acesta s-a rupt si am luat postinor. acum in august am avut acelasi accident si iar am luat. chiar nu stiu ce sa fac. ar fi mai bine sa incep sa iau anticonceptionale??? imi e frica sa nu se mai rupa si iar sa iau postinor. stiu ca sunt foarte toxice si de aceea sunt in dilema. faza e ca nu am contact sexual mereu. se intampla sa am contac sexual o data la o luna dar se intampla sa fie si de cateva ori pe saptamana ( asta in caz mai rar). sincer nu as vrea sa iau nici anticonceptionale ca am inteles ca poate duce la ingrsare ( acum depinde si de organismul fiecarei femei), poate imi dauneaza si nu pot face copii. chiar nu stiu ce sa fac. va rog sa ma ajutati. un sfat e bine primit. va multumesc!
1 comentarii
0
14-08-2007, ora 00:00
cristinuzza
Nu este medic/terapeut
cristinuzza
Poti sa-ti dai organismul peste cap, pot apare tot felu de dereglari, nu mai lua. Uite eu iau anticonceptionale din Mai si de atunci nici nu mai sunt virgina, nu am luat in greutate si nici nu au existat transformari dramatice din potriva nu mai am durei inainte de ciclu si toate cele sunt reglate.Cat despre copii nu-ti dace griji parerile sun impartite, dr mea a luat mercilon pana la 30 de ani si acum are un copil, mie tot mercilon mi-a dat pt ca a zis ca este bun.
Cel mai bine dute si vorbeste cu un dr iti va explica mai bine. Multa bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul