nu stiu ce sa fac. poate ma ajutati
sunt o tanara de 19 ani. mi-am inceput viata sexuala in aprilie. cand am contact sexual mereu folosesc prezervativul. din pacate intr-o zi din mai acesta s-a rupt si am luat postinor. acum in august am avut acelasi accident si iar am luat. chiar nu stiu ce sa fac. ar fi mai bine sa incep sa iau anticonceptionale??? imi e frica sa nu se mai rupa si iar sa iau postinor. stiu ca sunt foarte toxice si de aceea sunt in dilema. faza e ca nu am contact sexual mereu. se intampla sa am contac sexual o data la o luna dar se intampla sa fie si de cateva ori pe saptamana ( asta in caz mai rar). sincer nu as vrea sa iau nici anticonceptionale ca am inteles ca poate duce la ingrsare ( acum depinde si de organismul fiecarei femei), poate imi dauneaza si nu pot face copii. chiar nu stiu ce sa fac. va rog sa ma ajutati. un sfat e bine primit. va multumesc!
1 comentarii
Poti sa-ti dai organismul peste cap, pot apare tot felu de dereglari, nu mai lua. Uite eu iau anticonceptionale din Mai si de atunci nici nu mai sunt virgina, nu am luat in greutate si nici nu au existat transformari dramatice din potriva nu mai am durei inainte de ciclu si toate cele sunt reglate.Cat despre copii nu-ti dace griji parerile sun impartite, dr mea a luat mercilon pana la 30 de ani si acum are un copil, mie tot mercilon mi-a dat pt ca a zis ca este bun.
Cel mai bine dute si vorbeste cu un dr iti va explica mai bine. Multa bafta.
Cel mai bine dute si vorbeste cu un dr iti va explica mai bine. Multa bafta.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??