Nu stiu ce sa mai fac!!!
Buna!Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu ce sa fac!Sunt insarcinata in 6 saptamani si ma simt foarte rau, am o stare de greata permanenta, nu pot sa fac nimic decatv sa stau in pat caci daca ma ridic vomit, nu am pofta de mancare deloc.locuiesc in Franta si aici nu mi-au dat nici un tratament cu vitamenie sau altceva care sa mai imi diminueze din simptome.credeti ca asa ceva e normal?sa nu pot avea nici o activitate din cauza gretii persistente si a varsaturilor?plus ca mai am si dureri de ovare din cand in cand.Va rog sa ma ajutati
2 comentarii
Se numeste disgravidie (popular: sarcina toxica) si nu e deloc o raritate. Veste buna e ca incepand cu luna a 4-a se amelioreaza fara tratament. Ce faceti pana atunci ? Ideal ar fi sa mergeti la un homeopat sa va vada. Daca nu va permiteti, incercati (repet: INCERCATI) remediul Sepia CH 15, 5 graunte o data pe zi dimineata 3 zile. Daca are efect, tineti-ma la curent. Daca nu are efect, programati-va la un homeopat acolo.
si eu m am confruntat cu acceasi problema, nu ma puteam ridica din pa imi era rau mereu si vomitam acum am 4 luni si incepe sa mi fie mai bine...asta este esti insarcinata iar organismul ti se schimba trece prim multe transformari.mergi la medicul ginecolog sa ti de acid folic pt bebe si u. bafta si ai grijha de tine si bebe
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Bună seara! Mi se poate face dublu test la 14 săptămâni:( ? Mulțumesc
- 1Balonare in sarcina
- 1Scurgeri maronii în sarcină
- 1Dublu test
- 2Test paternitate prenatal
- 0Amniocenteza. E posibil sa sufere de T21.
- 1Sarcina la 46 de ani
- 0Probleme morfologie T2
- 0Clarificare morfologie
- 1Data conceptiei - pentru medic ginecolog