O alta intrebare despre Postinor :(
Locuiesc in Olanda.
Am mai folosit postinor 2 in Romania.
Insa acum 7 zile am avut contact neprotejat, la mai putin de 48 de ore am luat pastila(38 ore).Insa mare mi a fost mirarea ca aici nu sunt 2 pastile ci doar 1 in pachet(postinor 1500 se cheama).Este posibil doar una sa te scape de sarcina?
Sunt foarte confuza pentru ca dupa ce am luat o(cam acum 5 zile)nu mi a venit ciclu.Oare trebuia sa iau doua tablete?Era numai una in pachet. :((
Sunt disperata deoarece mai am un copil de 1 an iar timpul pentru al 2 lea nu ar fi acum.:(
Trebuie sa imi fac griji?Sunt gravida?Sau nu e neaparat sa ai ciclu imediat dupa Postinor?Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc mult, Oana
Am mai folosit postinor 2 in Romania.
Insa acum 7 zile am avut contact neprotejat, la mai putin de 48 de ore am luat pastila(38 ore).Insa mare mi a fost mirarea ca aici nu sunt 2 pastile ci doar 1 in pachet(postinor 1500 se cheama).Este posibil doar una sa te scape de sarcina?
Sunt foarte confuza pentru ca dupa ce am luat o(cam acum 5 zile)nu mi a venit ciclu.Oare trebuia sa iau doua tablete?Era numai una in pachet. :((
Sunt disperata deoarece mai am un copil de 1 an iar timpul pentru al 2 lea nu ar fi acum.:(
Trebuie sa imi fac griji?Sunt gravida?Sau nu e neaparat sa ai ciclu imediat dupa Postinor?Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc mult, Oana
2 comentarii
o pastila e de ajuns daca numai una era aceste pastile sunt destul de puternice si si isi fac efectul in procent de99% si chiar peste deci sansele sa fi ramas sunt aproape nule dar acest postinol nu trebuie luat foarte des deoarece uneori provoaca dereglari hormonale cea ce s-ar putea si in cazul tau si griji nu trebuie sa-ti faci caci ciclul o sa vina dar cu intarziere probabil
S-ar putea ca postinorul acesta ce l-ati luat sa fie mai concentrat decat postinor 2 ce se gaseste la noi ( 0.75 mg levonorgestreL). Cum a zis si doamna de mai sus mai provoaca dereglari hormonale, eu zic ca puteti fi sigura pe eficacitatea lui.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 7procedez corect?
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 4menstruatie dupa postinor
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 2Parerea unui medic - Postinor 2
- 4de cate ori se ia postinor?
- 4postinor 2 urgent!
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 98Sa ma ingrijorez?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
- 0Sangerari dupa postinor
Mai multe informații despre: postinor