o balanita mai aparte?

03-10-2009
alin_borbec
Nu este medic/terapeut
alin_borbec
Salutare tuturor!
Am fost la nenumarati doctori ce m-au diagnosticat cu balanita.Am urmat tratamente cu pimafucort, travocort, nidoflor, m-am spalat cu ceai de musetel, bicarbonat de sodiu in apa, insa toate fara efect.Singura crema care imi elimina roseata este pimafucort, insa, folosita in exces(zilnic), mi-a agravat infectia.Folosita o data pe saptamana era ok, insa roseata revenea concomitent cu intreruperea tratamentului.Tin sa precizez ca starea penisului este una acceptabila.Nici preputul, nici capul nu sunt inflamati, singura "problema" este o roseata permanenta in centrul penisului.Aceasta deranjeaza foarte putin la atingere, iar cand penisul este uscat sau erect deloc.
In acest moment nu urmez nici un tratament, incerc sa las penisul cat mai decalotat, pentru a preveni umezirea acestuia.Doctorul dermatolog, care ma consulta si m-a vindecat de iritatia provocata de folosirea in exces a cremei pimafucort, mi-a recomandat circumcizia, iar eu am de cand sa-i urmez sfatul.
Intrebarile mele sunt : Poate fi evitata circumcizia? Pot urma un alt tratament care sa dea roade? Este circumcizia raspunsul chinului in care am trait un an?
Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns