o fi sarcina?
Buna!la cateva zile(3 4 zile_ dupa ce am facut dragoste cu iubitul meu mi-au curs cateva picaturi de sange, ce poate sa fie?si nu trebuie sa imi vina ciclul menstrual.credem ca s-a terminat putin in mine, dar nu suntem siguri de lucru asta
9 comentarii
Cand ai avut ultima menstruatie?Ai un ciclu menstrual regulat?Raportat la menstruatie, in ce zi a avut loc contactul sexual neprotejat?
ultimul ciclu l-am avut de pe 30 noiembrie pana pe 5 decembrie, iar contactul sexual l-am avut dupa 10 zile, adica pe 15decembrie.nu am un ciclu regulat
Cel mai probabil erai in perioada fertila si cred ca ar trebui sa iei in calcul o sarcina. Implantarea ovulului fecundat este marcata de o usoara sangerare vaginala la cateva zile dupa contact.
si in cat timp pot sa fac un test de sarcina?daca merg acum la ginecolog e prea devreme?
Pentru acuratete, se fac la o saptamana de la intarzierea menstruatiei sau la doua saptamani de la contactul sexual neprotejat. Se poate face si o analiza de sange, care e elocventa.
buna ziua...am si eu o nelamurire...pe 31.12.2012 mi'a trecut menstra si pana p 9 am facut sex neprotejat dar cu metoda coitului intrerupt...am facut un test desarcina si iesit prima liniuta deschisa la culoare si a 2'a asa cum ar fi trebuit..exista posibilitatea sa nu fi iesit bine testul?tin sa precizez ca am dureri de sani si ma inteapa un ovar...multumesc anticipat!
"prima liniuta deschisa la culoare si a 2'a asa cum ar fi trebuit."ADICA? a iesit sau nu a doua?
au iesit 2 linii insa liniuta din dreptul literei T este stearsa si cea din dreptul literei C este accentuata...
Indiferent cat de stearsa e liniuta, daca au iesit doua, inseamna ca vorbim despre o sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 3imi fac griji degeaba?
- 2Poate aparea vreo sarcina?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 12sunt oare gravida???
- 4sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 2Sarcina sau nu?
- 2Posibila sarcina
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 3După test
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: