o iau razna.

14-02-2009
alinamrs
Nu este medic/terapeut
alinamrs
am vb cu cineva si mi-a spus ca acea scurgere aparuta in urma pastilei de a 2 a zi nu inseamna neaparat k o sarcina nu s-a instalat.e adevarat?.va rog sa'mi raspundeti.simt k o iau razna.
3 comentarii
0
14-02-2009, ora 23:38
alinamrs
Nu este medic/terapeut
alinamrs
si dupa calcule eram si in perioada fertila.se poate instala o sarcina in 26 h cat a durat pana am luat postinor?.
0
15-02-2009, ora 08:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Postinor se ia in primele 72 de ore de la contactul sexual neprotejat; tu l-ai luat dupa 26 de ore.Asta pe 26 ianuarie.Pe 10 februarie ti-a venit ciclul normal.Care-i problema?Tu nu esti insarcinata, acea persoana te-a speriat mai mult. dar nu e logica in ceea ce spune.
0
15-02-2009, ora 11:48
alinamrs
Nu este medic/terapeut
alinamrs
da.m'am speriat si mai mult dupa ce mi-a zis persoana aceea.de pe data de 10 curgandu'mi foarte dar foarte putin ma gandeam ca cine stie de la pastile sau ceva de genu...nu ca ar fi menstra.din cauza cantitatii foarte reduse.si am vz k scurgerile alea cu sange au tinut pana aseara exact cat dureaza o menstra la mine.va multumesc mult.m'am linistit.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul