O intrebare in legatura cu ciclul.!Raspuns concret va rog!
AM o intrebare in legatura cu CICLUL.
sunt foarte nedumerita, de exemplu...daca nu iti vine ciclul 1 luna sau 2...te poti ingrasa din cauza ca nu elimini sange? sau cand esti pe ciclu te poti ingrasa?in care din cele doua cazuri?
si daca da.cam cat te ingrasi?
sunt foarte nedumerita, de exemplu...daca nu iti vine ciclul 1 luna sau 2...te poti ingrasa din cauza ca nu elimini sange? sau cand esti pe ciclu te poti ingrasa?in care din cele doua cazuri?
si daca da.cam cat te ingrasi?
2 comentarii
Cauza ingrasarii nu este lipsa ciclului. Pe de alta parte, ingrasarea si lipsa ciclului pot avea o cauza comuna, fiind semne ale aceleiasi boli.
buna seara, , , am si eu citeva nedumeriri daca ma puteti ajuta?. nu imi vine ciclul in aceiasi zi a luni este o diferenta de 2 saptamini inainte sau dupa, , , , si imi curg multe cheaguri de singe?, , , am fost la doctor si mi-am facut analize peste anlize si au esit toate bune dar nu ramin insarcinata ?? ce tratament imi recomandati?? a aaaaaaaaaaa uitasem am momente cind imi da cite o intepatura jos si am si o durere jos?? va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns concret!!!! va multumesc mult, , , astept raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: