o intrebare total diferita pt pilula de a 2'a zi, urgenta !

02-05-2008
persone
Nu este medic/terapeut
persone
buna seara...am si eu o intrebare.am luat decizia comuna eu si prietena ca sa incercam sa facem sex odata si fara prezervativ si am luat din timp pastila de a 2'a zi...am avut un contact si imediat dupa vr'o 10 minute a luat'o.insa exista o problema care ma macina.dupa primu contact si administratrea ei am mai avut 2 contacte cam la interval de 2-3 ore dupa administrare din care unu cu ejaculare in ea...exista vr'o posibilitatea sa nu aiba efect pastila...pe a 2'a inca nu a luat'o ca nu au trecut 12 ore...deci daca se poate astept un raspuns cat mai rapid ca sa stim ce ar trebui facut ! va multumesc !
1 comentarii
0
05-05-2008, ora 00:00
aletdy
Nu este medic/terapeut
aletdy
mai mult ca sigur nu ai de ce sa te stresezi deoarece postinor are un procent destul de mare impotriva sarcinii...dar pentru siguranta ta poti face un test de sarcina dupa cel putin 8 zile de la contactul sexual..bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul